Fizetési információk


Fizetési információk

Az INKNESS webshopon való vásárlás során kétféle fizetési mód közül választhat:
-utánvétes fizetés (házhozszállítás esetén és csomagautomatában való fizetéskor)
-előre utalás

Házhozszállítás esetén
Házhozszállítás esetén a fizetendő összeget a futárszolgálat munkatársának utánvéttel csak KÉSZPÉNZBEN tudja kiegyenlíteni.
A csomagban utánvétes fizetési mód számlát fog találni. A számlázással kapcsolatos kérdéseit/kéréseit az hello[kukac]inkness.eu e-mail címen várjuk.

Csomagautomatába történő szállítás esetén
Csomagautomatába történő szállítás esetén a teljes biztonság érdekében kizárólag BANKKÁRTYÁVAL lehet fizetni. 
(SMS-ben értesítik, ha a csomagja megérkezett az Ön által megadott csomagpontra. Ezután nincs más dolga, mint ellátogatni az adott csomagpontra és az SMS-ben elküldött egyedi kóddal (amit csak Ön ismer) kinyitni az automata megfelelő rekeszét. FONTOS: minden esetben őrizze meg a kapott SMS-t, mert szüksége lehet rá, ha mégis vissza szeretné küldeni a csomagot.)
A csomagban bankkártyás fizetési mód számlát fog találni. A számlázással kapcsolatos kérdéseit/kéréseit az hello[kukac]inkness.eu e-mail címen várjuk.

Előre utalás fizetési mód
Amennyiben a rendelését "Előre utalás fizetési mód"-dal rendelte meg, kérjük a rendelés pontos végösszegét az alábbi bankszámla címre utalja át:

Ink & Co. Kft.
Raiffesien Bank
Bankszámlaszám: 12042830-01661617-00100005
A megjegyzésben tüntesse fel a visszaigazoló emailben kapott megrendelés sorszámot.

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai
Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését a www.naturalga.hu web áruházon keresztül eljuttatja hozzánk. Megrendelése akkor lép életbe, ha azt e-mail-ben vagy telefonon visszaigazoljuk. Az mailben történő visszaigazolásról egy automata rendszer gondoskodik, így ha a visszaigazoló email a rendelést követő 1 órán belül nem érkezik meg, kérjük jelezze felénk mailben (info[kukac]naturalga.hu) vagy telefonon a +36 30 664 48 56 telefonszámon.

A www.inkness.eu web shopban leadott minden megrendelés írásba foglalt szerződésnek minősül, melynek nyelve magyar.

A szerződéstől való elállásról itt tájékozódhat:

Általánsos Szerződési Feltételek letöltése PDF-ben

Elállási/Felmondási nyilatkozat minta

Jó vásárlást kíván az INKNESS csapata!