INGYENS SZÁLLÍTÁS GLS-SEL 38.990 Ft FELETT! | VÁLOGASS TÖBB, MINT 800 FÉLE TERMÉK KÖZÜL!

Blog

A fehér tetoválás egy életre szóló, merész önkifejezési forma, az egyik leghihetetlenebb műalkotás! Ráadásul ultraibolya-reaktív, így bárhol, bármikor viselheted, ha szeretnéd, akár teljesen észrevétlen marad! Feltűnő, mégis szerény, ráadásul egy egyedi testművészeti trend.

Strandtetoválás készítésére mindig lehet egy jó okod. Vágj bele bátran, ha meg szeretnél újulni, és hajt a változás iránti vágy. Szárnyalj te is egy ilyen témájú tetoválással!

A tengerparti tetkók elrepítenek egy csodás világba, ahol olyan motívumok jelennek meg, mint például a tenger és a homok. Amikor csak rátekintesz, képzeletben máris egy szigeten napozol, és pihensz egyedül, vagy a szeretteid körében.

Napjainkban a mikrorealista stílusú tetoválás az egyik legnépszerűbb tetkó a világon. Kis méretű, valósághű műről van szó, és köszönhetően a speciális elkészítési technikájának, és a részletes kidolgozásának, a megjelenése nagyon hasonlít egy fényképre.

Ahhoz, hogy ennyire élethű lehessen, a tetováló gondos tervezésére, kivételes ügyességére és technikai tapasztalatára van szükség. A kis méretű mikrorealista tetoválások hihetetlenül részletesek. Népszerű minták: virágok, állatok, tájképek és portrék. A valóság megjelenítése mellett szívesen elrugaszkodik attól, és akár egy fantáziabirodalomba is elrepíthet.

Most beavatunk a mikrorealista stílusú tetoválás titkaiba!

Maga a mandala kifejezés szankszrit eredetű (klasszikus indiai nyelv), és kört, körszeletet, vagy korongot jelent, de vannak olyan vélemények is, mely szerint elmét (manas).  Akárhogyan is, a mandala szó hallatán mindannyian a művészetre asszociálunk.

Az absztrakt tetoválások dizájnja nem behatárolt, tehát nem szorítható bele egy szoros keretbe. Úgy is mondhatnánk, hogy semmi konkrétra sem hasonlítanak, amit eddig láttál, viszont titokzatosságuk miatt nagyon erős érzéseket tudnak kiváltani a szemlélőből. Készen állsz arra, hogy fejest ugorj ebbe az izgalmas stílusba?

Mutatunk neked néhány szupereredeti mintát, melyeket nyugodtan használhatsz arra, hogy inspirálódj.

Figyelem anime rajongók! 2023-ban az anime tetoválásoké a főszerep. Az anime kultúra bizonyára sokunk gyermekkorának szerves része volt. Gondolunk itt például a következőkre: Pokemon, Shin Chan, vagy a  Doraemon.

Az anime kultúra népszerűsége a mai napig töretlenül ível felfelé, és bizony sokan egy anime karakteres tetoválással tisztelegnek eme csodás műfaj előtt. A tetoválók szerint is tény, hogy férfiak és nők is szívesen viselik magukon a kedvenc anime szimbólumaikat, mintáikat, vagy épp karakterüket.

Az ötlet népszerűségét az bizonyítja a legjobban, hogy az #animetattoo több, mint 320 000 posztot foglal magában az Instagramon, melyek közt főként a máig igen népszerű Naruto, One Piece és Studio Ghibli rajzfilmkarakterek láthatóak. Mellettük helyet kaptak a Dragon Ball Z, és a Sailor Moon karakterei, a Naruto Uzumaki klán, és a Fullmetal Alchemist Flamel szimbóluma, az Attack on Titan Scout Regiment logója, vagy éppen egy-egy karaktertől származó híres idézet.

A hegymotívumnak egy tetováláson megannyi jelentése lehet, köszönhetően annak, hogy más elemekkel is kiegészíthető. Többnyire személyes üzenetet közvetít, amit kifejezetten a viselőjük határoz meg.

A fenséges hegyek szó szerint a természet ajándékai, és büszkén fogadják az odalátogató kirándulókat. A kifejezetten magas hegyek nagy kihívást jelentenek a mászók számára. A hegytetoválás általában mindig valamilyen magasztos jelentéssel bír, és napjainkban egy virágzó trendet képvisel a tetováltatni kívánók táborában.

 

A tetoválások népszerűbbek, mint valaha, és ez már így is fog maradni.

Manapság rendkívül felkapottak, a legtöbb embernek van legalább egy, vagy kettő, azonban lehet még ők sem tudják róluk ezeket a tényeket. Te vajon hallottál már róluk?

Természetesen igen, a cukorbetegek is tetováltathatnak. Csupán annyi a titok, hogy jobban oda kell figyelni a gyógyulási folyamat során. Plusz azt tanácsoljuk, hogy mindenképp szólj a betegségedről a tetoválódnak, ugyanis a folyamatnak van némi kockázata.

Ha rajongsz a testedzésért, és a közeljövőben tetoválást tervezel, akkor valószínűleg eszedbe jutott már, hogy szabad-e egyáltalán friss tetoválással edzeni. 

Szerencsére a tetoválás, és az aktív testmozgás megfér egymás mellett, viszont bizonyos dolgokkal jó, ha tisztában vagy. 

Nos, tegyünk tiszta vizet a pohárba: mikor szabad edzeni tetoválás után? Általános szabály szerint érdemes az edzésekkel legalább 2-3 napot várni. Ezt követően inkább csak a könnyebb edzésprogramokat kövesd, amíg a tetoválásod nem regenerálódik teljesen (ez a tetoválás elkészültétől számítva minimum 2-3 hét).

Minden nő másképp mutatja meg nőiességének erejét a külvilág számára. Ennek egy népszerű módja a harisnyakötő tetoválás viselése. Ezt a típusú tetkót kimondottan a nők részére tervezték, és fantasztikus alkalmat ad az önkifejezésre. Főként a magabiztos, és merész nők kedvence, akik hangsúlyozni szeretnék a nőiességüket. Ebben a tetkóban nem rejlik semmilyen bonyolult filozófia, viszont erős hatása van.

Gratulálunk! Legyűrted a fájdalmat, és most büszkén feszítesz az új tetoválásoddal. Ez szuper, de mi a helyzet a higiéniával így egy friss tetkó tulajdonosaként? Mivel gyakran teszik fel számunkra ezt a kérdést, igyekszünk részletesen megválaszolni.

A tetoválás tartósságának szempontjából az első 48 óra a legkritikusabb, mivel  a bőr ekkor hámlik a legjobban. 

Aztán itt van a zuhanyzás kérdése. Bizony zuhanyozhatsz tetoválás után, de azért várj vele 3-4 órát. Mivel ebben az időszakban kezdődik meg a bőröd regenerálódása, ezért fontos, hogy vigyázz rá. 

A tetoválás elkészülte utáni 2 hétben arra is ügyelj, hogy ne áztasd a tetoválásod. 

Most, hogy tisztáztuk az alapokat, tekintsünk még át néhány gyakori kérdést ezzel a témakörrel kapcsolatban.

Amint azt te is tudod, a tetoválófesték a bőr alá kerül, és a dermisz rétegben tárolódik. A saját bőröd pigmentjei a dermisz réteg legtetején helyezkednek el, ezek határozzák meg a bőrtónusodat, és bizony befolyásolhatják a festék megjelenését is.

Volt idő, amikor a tetoválás a katonák és tengerészek kiváltsága volt, de mára már modern műalkotásnak számít, és gyakorlatilag bárki viselheti. Széleskörű elterjedésüknek hála a tetoválások már rengeteg stílusban, mintával és a színek széles skálájának felhasználásával készülnek.

Mielőtt tetoválást készíttetsz, érdemes átgondolnod az alábbi szempontokat a tetoválásod helyével kapcsolatban.

Legyünk őszinték: a tökéletes tetoválás kiválasztása elég bonyolult dolog. Figyelembe kell venni azt, hogy a tetoválás egy életen át velünk marad, feltéve, hacsak nem távolíttatjuk el egy idő után. Ahogyan pedig közeleg a tetoválás időpontja, egyre nagyobb rajtunk a nyomás, hogy megtaláljuk a tökéletes formát.

Ezért azt javasoljuk neked, hogy keress tetoválásmintákat, hogy mélyebb értelmet, rokonítható szálakat kapcsolhass a történetedhez. Ilyen tetoválás ötlet például a királylepke. A királylepkét a pillangók királyának tekintik. Különösen gyönyörű, törékeny lény, megannyi szimbolikával karöltve, amelyek spirituális üzenetet is hordoznak magukban.

Ha ötleteket gyűjtesz az új tetoválásodhoz, olvass tovább. Vegyünk át minden szimbolikát, üzenetet, illetve néhány forma ötletet, és javaslatot. Kezdjük is el!

Gratulálunk, egy nagy döntést hoztál, és mostantól az életed hátralevő részében egy csodálatos remekmű lesz a testeden. De néhány dolgot tudnod kell a tetoválás utáni bőrápolásról. Mint minden friss seb esetén, itt is fontos, hogy gondoskodj a megfelelő gyógyulásáról, és megelőzd a fertőzésveszélyt.

Mivel a bőrünk testünk legterjedelmesebb része, ez a pajzsunk a környezeti hatásokkal és fertőzésekkel szemben. Ezért tennünk is kell azért, hogy egészséges legyen. Ez a cikk minden fontos tudnivalót összefoglal neked a bőrápolásról, és a tetoválás megfelelő regenerálódásáról.

Az elmúlt években a veganizmust sok ember választotta életmódjául, így nem csoda, hogy a vegán tetkók is megkezdték világhódító útjukat. Szerencsére számos tetováló is felismerte a vegán tetoválások népszerűségét, és vállal ilyen jellegű tetkót.

Szóval tetoválást szeretnél…amit először csinálunk az életben, jó, ha emlékezetes marad. Fokozottan igaz ez a tetoválás esetében, mert jó eséllyel örökké a bőröd része lesz. Egy manikűr, vagy egy szépen elkészített frizura egy idő után megújításra vár, de a tetoválás sokkal tovább veled marad.

Tehát érthető oka van annak, hogy azt tanácsoljuk, jól gondold át a tetoválásod. Mutatjuk, hogy mikre kell figyelned ezzel kapcsolatban.

Amikor épp azon gondolkodsz, milyen legyen a következő tetkód, valószínű valami olyasmi motívumot keresel, amely fontos a számodra: van háttértörténete, és szimbolikája. Ez így is van jól, hiszen a leendő tetoválásod valószínű örökre a testeden marad, ezért lényeges, hogy a lehető legegyedibb legyen. Persze az sem baj, ha csak az érdekel, hogy egy menő dizájnt viselj magadon, és nem kutatod a jelentését. Akármelyik csoportba is tartozol, a homokóra tetoválás számodra is érdekes lehet. Vágjunk is bele!

Azt mondják, hogy az első tetoválás a legnehezebb. Való igaz, hiszen az egyik pillanatban a bőröd még olyan, mint bármikor máskor, de a következőben örökre megváltozik. Sokan attól félnek, hogy meg fogják bánni. Tény, azt nem tudjuk garantálni, hogy ez veled nem fordulhat elő, viszont adunk támpontokat, amelyek mellett mérlegelheted, hogy valóban neked való-e. 

Mutatunk öt kulcsfontosságú szempontot, amit meg kell fontolnod, mielőtt rászánod magad az első tetkódra.

A Hold évezredek óta az emberiség egyik legfőbb misztikuma. A mai napig inspirál minket mind spirituálisan, mind művészileg. Már az éjszakai égbolton való puszta megjelenése is elég ahhoz, hogy megérintsen bennünket a világegyetem misztériuma. 

A Hold persze tökéletes inspirációt ad a tetoválásokhoz is, hiszen a különböző fázisainak és színárnyalatainak megvan a maguk jelentése. Ezúttal a félholdat nézzük meg tüzetesebben. Ha új tetováláson gondolkodsz, akkor jó helyen jársz, inspiráló tetoválási ötleteket adunk!

Azt hiszem, lehetünk teljesen őszinték egymással: sokan főként azért nem tetováltatnak, mert úgy gondolják, hogy ez egy rettentően fájdalmas művelet. Ez részben igaz, de a fájdalom foka sok mindentől függ, például az adott személy fájdalomtűrő képességétől, és a tetoválás helyétől is. Szóval igen nehéz elmagyarázni valakinek, hogy a tetoválás milyen érzés, ha még soha nem próbálta. 

Főként azokat foglalkoztatja a tetoválással járó fájdalom minimalizálásának a kérdése, akik tisztában vannak azzal, hogy nagyon érzékeny a bőrük. Ha te is szeretnéd hősiesen, a lehető legkevesebb kellemetlenséggel végigcsinálni a folyamatot, és kíváncsi vagy rá, hogy tetoválásnál vajon a fájdalomcsillapítók jelentik-e a legjobb fájdalomcsillapítási lehetőséget, tarts velünk!

Közeleg egy nagy esemény, vagy vársz a tetoválásod eltávolításának időpontjára? Bárhogyan is, biztosan adódnak olyan alkalmak, amikor egyszerűen csak szeretnéd elrejteni a tetoválásodat a kíváncsi tekintetek elől. Néha a munkád, vagy egy hivatalos esemény adja rá az apropót. Van megoldás, ne aggódj! Mutatjuk is a legjobb módszereket a tetoválásod elfedésére!

A menstruáció időszaka igencsak befolyásolja a hölgyek életét: sokan közülük ezekhez a napokhoz igazítják a programjaikat, a szabadságok kivételét, a nyaralás időpontját, az edzésnapokat, és még sok minden mást. Az átgondolt tervezés segít nekik abban, hogy szabadok és magabiztosabbak legyenek még azokon a napokon is.

A nők erősek, és jól bírják a fájdalmat, de valóban okos gondolat nem figyelembe venni a menstruációs ciklust egy tetoválásnál? Utánajártunk, hogy biztonságos, és egészséges-e, ha a piros betűs napokon csináltatsz tetoválást.

Tudomásunk szerint Ötzi, a Jégember rendelkezik a világ legrégebbi tetoválásaival. A tiroli Jégemberre 1991-ben egy alpesi gleccser alatt bukkantak rá az osztrák–olasz határ mentén. A nagyjából ie. 3250 körül élő Ötzi egész testén összesen 61 tetoválást (törzs, alsó lábszárak, hát alsó része, bal csukló) számoltak össze. Le a kalappal előtte!

Egy tetoválás soha nem fogja ugyanazt jelenteni a tetoválás tulajdonosa és megfigyelője számára. Tűnhet valakinek egy tetkó butának és furának, míg egyúttal a viselője számára különlegesen egyedi jelentésű. Egy tetoválásról sokat elárul annak elhelyezése, és maga a minta is, és ezáltal képet kaphatsz a viselőjéről is.

Mivel a nyakon lévő tetoválás egy szembetűnő darab, az már biztos, hogy a tulajdonosának nincs rejtegetnivalója. Bármilyen motívum is kerül a nyakra, az az illető határozottságára, és nyíltságára utal.

A nyaktetoválás általában a nyak oldalsó részére  kerül. Vizsgáljuk meg együtt az eredetét és jelentését! Kezdjünk is bele!

Kivitelezés, fájdalom, kockázatok, regenerálódás és még sok minden más

Bármennyire is kicsik és látszólag jelentéktelenek, a szemhéjak nagy védelmet nyújtanak a számunkra. Félautonóm mechanizmusai kifejezetten nélkülözhetetlenek: például ellátják a szemet nedvességgel, védelmet nyújtanak a külvilág szennyeződéseivel szemben, és kényelmessé teszik az alvást is.

Egy pillanatra képzeld el az életed nélkülük. Ugye lehetetlen? A szaruhártya kiszáradásának képe nem épp idilli. És igen, ezeket az apró bőrpajzsokat is lehet tetováltatni. Itt van szinte minden, amit a szemhéjtetoválásról tudni akartál.

Az egykor csak a legeltökéltebb tetoválásrajongók körében sikert arató arctetoválásoknak az elmúlt években kétségtelenül megugrott a népszerűsége. Korábban ez a hely volt az egyik utolsó, amelyre az emberek tetováltattak. Manapság sokan úgy kérnek arctetoválást, hogy nem is nagyon van más bőrfelületen tetkójuk. Az arctetoválás trendjét napjainkban olyan hírességek népszerűsítik mint például Post Malone, Lil Wayne és Travis Barker.

Következzen egy kis arctetoválás történelem, majd számba vesszük e közelmúltbeli trend előnyeit és lehetséges hátrányait.

A tetoválás évszázadok óta a kommunikáció egyik csendes megtestesülése. Átlépi a nyelvi korlátokat, kifejezi a kulturális hovatartozást, emlékeket szimbolizál, esetleg hiedelmeket és ideológiákat fejez ki.

A tetoválás ugyanúgy önkifejezési forma, mint például a zene, az írás vagy a tánc. A belső énedet tükrözi. Azonban az a tény, hogy kitörölhetetlenül ott marad a testeden, még személyesebbé teszi a mivoltát.

Hogy ne csak a felszínt kapargassuk, ebben a cikkben részletesebben megvizsgáljuk, hogy szerintünk miért éppen a tetoválás az önkifejezés legtökéletesebb formája.

Néhány merész vállalkozó egyszerűen csak kedvet kap egy jó kis tetováláshoz, és minden különösebb teketóriázás nélkül már foglalja is lefelé élete első időpontját. Míg másoknak ez egy kicsit több időbe telik, hiszen idegesek, és szeretik átgondolni a dolgokat. Ha te is hasonló cipőben jársz, ne a fals rémtörténeteket olvasgasd a neten, hanem fusd át inkább ezt a listát, és kerülj képe. Készülj az első tetkódra valós, hasznos infókkal felvértezve!

Az akvarell tetoválásokat az akvarell festmények inspirálták. A festők által használt készségek közül sokat az akvarell tetoválók is alkalmaznak, mivel a festészetben alkalmazott technikák meglehetősen könnyen átültethetők a bőrre is. Ebben a cikkben megvizsgáljuk az akvarell tetoválás eredetét, technikáit, gyógyulását, és öregedését.

A tetoválás minden nő számára mást jelent. Míg egyeseknek ez egy emlékeztető valami személyes vagy motiváló dologra, addig sokaknak inkább spirituális jellegű, és ami még fontosabb, az önkifejezés módja. Összegyűjtöttük neked a 9 legjobb ötletet! Meríts belőlük ihletet!

A hegek tartós emlékeztetői egy balesetnek, vagy egy egészségügyi műtétnek. A hegre kerülő tetoválás a régi sebek nyomait gyönyörű műalkotásokká változtatja.

Az ultraibolya tetoválások gyakorlatilag teljesen láthatatlanok. Sokan azt feltételezik, hogy ez a tetoválási stílus folyamatosan látszik, de a valóságban csak UV- fénynél világítanak. Akkor viszont állati jól néznek ki. Nézzük, miért választják oly sokan ezt a fajta tetoválást!

Tény, ha rákeresel az interneten a tetoválásokra, több fehér, és kevesebb sötét bőrre festett tetoválást fogsz látni. Ezek után nem csoda, ha megfordul a fejedben, lehetséges - e egyáltalán megvalósítani az általad kívánt tetoválást? Segítünk eligazodni az egymásnak ellentmondó információk között!

Itt az idő, hogy választ kapj a tetoválás költségeivel kapcsolatos legfontosabb kérdéseidre! Fogalmazhatunk úgy is, hogy megmutatjuk, miért drága a tetoválás, de ez viszonyítás kérdése. Mindjárt meglátod, hogy miért!

A kutya az emberiség állandó kísérője, az ember legjobb barátja. Rengeteg történet, és számtalan fantasztikus kutyatetoválás bizonyítja ezt. Ezzel a gyűjteménnyel az ebek előtt tisztelgünk. Tarts velünk, ha nagy rajongójukként neked is mosolyt csalnak az arcodra a kutyás kölyökképek, vagy te magad is szeretnél ilyen tetoválást.

Egy tetkó gyógyulásához nagyjából 2-3 hét szükséges. Ez idő alatt a bőr teljes gőzzel rajta van, hogy a folyamat mielőbb végbemenjen. Ránézésre egy tetoválás már akár 1-2 hét után is gyógyultnak tűnik, de a bőr összes rétegének ehhez még további néhány hétre szüksége van. Néhány esetben a teljes gyógyulási idő akár 4-6 hónapig is elhúzódhat. Mutatjuk, hogy milyen fázisokra számíthatsz!

A tetoválóeszközök hihetetlen fejlődésen mentek keresztül az ókortól napjainkig. Fedezd fel, milyen út vezetett a mai tetoválógépekig!

Ez attól függ. Egyes területek a testeden sokkal nehezebben érhetőek el, mint a többi. Főleg, ha olyan helyről van szó, amelyet nem igazán mutatsz meg a világnak. Ebben az összefoglalóban minden testrészt számba veszünk, a fejed búbjától kezdve egészen a bokádig. Így biztosan tudni fogod, hogy mit viselj!

Minden egyes évben a születésnapodon kapsz egy új esélyt a megújulásra. Ez egy igazi mérföldkő mindenki életében. Visszatekintünk a múltra, és újult erővel nézünk a jövőbe. Mi is lehetne jobb esély egy új kezdetre, mint egy friss szülinapi tetkó, amellyel kifejezheted a személyiségedet?

Egy új, egyedi tetoválás készíttetése mindig egy nagyon izgalmas pillanat. Útmutatónk segítségével megtalálhatod a tökéletes művészt!

Frissen varrott tetkóval jöttél ki a szalonból, máris mutogatod bárkinek, aki szembe jön az utcán, és kiteszed a nap nyalogató sugarainak? Kis védelem azért nem árt! Persze, hogy büszke vagy rá, abszolút megértünk, de egy újdonsült tetoválás bizony arra szorul, hogy óvd, ahogy csak tudod. Ez a garancia ugyanis arra, hogy szebben gyógyuljon, és aztán teljes szépségében pompázzon. Nézzük, mit kell tenned ennek érdekében!

Sok hölgy tart a nyári szemöldöktetoválástól a meleg, az izzadás, és az erős napsugárzás miatt. Elmondjuk, mit kell tudnod erről a típusú sminktetoválásról, hogy nyáron is biztonsággal elmehess kezelésre. Emeld ki te is a szépséged egy gyönyörűen ívelt szemöldökkel!

Hurrá, itt az ujjatlan felsők, topok, rövid sortok, fürdőruhák és bikinik évszaka! Ráadásul nyáron mindenki szívesen mutatja meg a tetoválását az utcán, és a strandon. Tedd te is bátran, de javasoljuk, hogy gondoskodj a tetkód fényvédelméről, és állapotának megőrzéséről is!

Te is gondolkodsz már azon, hogyan ünnepeld az év legromantikusabb napját, a Valentin napot a kedveseddel? Mindannyian szeretnénk valamilyen egyedi módon kifejezni az érzelmeinket a párunk felé. A közös tetoválás egyedülálló módja annak, hogy bemutassátok a világnak az összetartozásotokat.

Először is hadd gratuláljunk a döntésedhez! A sminktetoválás egy nagyszerű módja annak, hogy egy szebb arc nézzen rád vissza a tükörből, és te is magabiztosabb legyél. Ebben a bejegyzésben ütős tippeket kapsz ahhoz, hogy minden rendben legyen a sminktetkód körül.

Sosem volt még tetoválásom, így annyira izgultam előtte, amennyire csak lehetett. Az ismerőseim szerint túl is agyaltam kissé, de legyen: legalább elég felkészültnek éreztem magam erre a nagy lépésre. Nem csak a tetoválás mintáját választottam ki alaposan, de cikkek tömkelegét is elolvastam a neten. Így bukkantam rá az Inkness tetoválás utóápoló termékekre is.

Megpróbáltuk összeszedni az utóápoláshoz tartozó tippeket és miérteket. Ez a cikk több tetováló művésszel egyeztetve született meg, de már az elején kihangsúlyoznám, hogy ez nem szentírás és igen vannak, akik másképpen csinálják vagy javasolják. Ha a tetoválód másképpen javasolja az utóápolást, mindenképpen egyeztess vele, mert a garanciát Ő vállalja.