Tattoo Soap 500ml koncentrátum 25% kedvezménnyel | World Famous művészeti festékek akciós áron

Kérdésed van? Írj nekünk!

Sminktetováló csomag PMU tetoválások ápolására
Sminktetováló csomag
28 990 Ft

Sminktetováló csomag

Kibővített csomag sminktetoválás készítéséhez és utóápolásához 5 féle Inkness® termékkel.
Felhasználás jellege
Sminktetoválóknak
Csomag tartalma
Raktáron :  22 db
28 990 Ft
Ezek is hasznosak lehetnek számodra:
Részletek
A csomag tartalma: 40 db After Tattoo (10ml) tetoválás utóápoló krém, 3 db Tattoo Butter (10 ml), 1 db Tattoo Finish (50 ml), 1 db Skin Cleanser (50 ml), 1db Tattoo Soap (200ml) és 5db Daily Care (15 ml).

Az Inkness® After Tattoo tetoválásod utóápolásában (utókezelésében) is segítséget nyújthat. Könnyen kenhető, hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzetet maga után, valamint ápolja, vitalizálja és óvja a gyógyuló tetoválást az első két hétben.

Az Inkness® Tattoo Finish spray a tetoválási folyamat lezárására. Összetételének köszönhetően erős pórusösszehúzó hatású. Hidratáló komponensei révén megakadályozza a frissen tetovált bőr kiszáradását, ezáltal csökkentve a hegesedés és a gyulladás kockázatát. D-panthenol tartalmának köszönhetően támogatja a bőr sejtszintű vitalizálását, minimalizálva a duzzanatot és a pirosságot.

Az Inkness® Skin Cleasner egy permetezhető bőrtisztító, amely a tetoválás területének tisztítására és hidratálására szolgál. 30 másodperc behatási idő után hatékonyan eltávolítja a tesztelt baktériumok 99,9% -át. Hidratáló összetevőinek köszönhetően tiszta és kényelmes érzést nyújt a bőr számára.

Az Inkness® Tattoo Butter egyedülálló növényi eredetű összetétele révén nyugtatja a bőrt a tetoválás ideje alatt. Hidratáló komponenseinek köszönhetően elősegíti a tű bőrbe hatolását, ezzel minimalizálva a bőr pirosságát, csökkentve az irritációt és a hegesedés kockázatát. Kellemes hűsítő hatásának köszönhetően mérsékli a tetoválással járó kellemetlen szúró érzést.

Az Inkness® Tattoo Soap egy egyedülálló lemosó- és tisztító szappan koncentrátum hozzáadott hűsítő formulával, amely nem csak a felesleges tintát távolítja el, hanem D-Panthenol tartalmának köszönhetően ápolja, nyugtatja és vitalizálja a bőrt. A tisztító szappan minden profi tetováló művész legfontosabb eszköze.
(Tipp: a tetoválások közti szünetben alaposan fújd be a tetoválást a Tattoo Soap szappannal, takard le egy papírtörlővel és úgy fóliázd be. A szappan a hűsítő hatásának köszönhetően segít a bőrnek megnyugodni).

Felhasználási javaslat:
Inkness® Tattoo Finish:
A tetoválás befejezése után hagyd a tetovált bőrt legalább 15-20 percig megnyugodni és kivérezni. A termék használata előtt tisztítsd meg a tetovált bőrfelületet a szokásos módon, majd alaposan permetezd be a bőrfelületet az Inkness Tattoo Finish spray-vel. Várj 5-10 percet, majd öblítsd le a felületről, és töröld szárazra. (Tipp: ellenőrizd egy száraz papírtörlővel, hogy nem váladékozik tovább a tetoválás. Innen tudod, hogy bezárultak a pórusok és már felhelyezhető a second skin fólia is). Szükség szerint ismételd meg a Tattoo Finish használatát.

Inkness® Tattoo Butter:
Használat előtt tisztítsd meg a tetoválni kívánt bőrfelületet a szokásos módon. A tetoválás folyamata során az Inkness Tattoo Butter vékony réteg­ben olyan ­gyakran vihető fel, amennyire szükség­ van..

Inkness® After Tattoo:
Használat előtt tisztítsd meg a kezelni kívánt bőrfelületet a szokásos módon. Igény szerint használd naponta több alkalommal a teljes gyógyulásig.

Inkness® Tattoo Soap:
Higítsd fel a tasak tartalmát 180 ml desztillált vízzel, kevergesd vagy rázd addig, amíg a folyadék teljesen fel nem oldódik. Fújd a tisztítandó felületre, oszlasd el és öblítsd le vagy töröld szárazra. Használd tisztító oldatként a tetoválás teljes ideje alatt ig­ény szerint, valamint a tetoválás utóápolása során lemosó szappanként. Túlhígítás esetén csökkenhet a tisztító hatás!

Inkness® Skin Cleanser:
A tetoválás megkezdése előtt alaposan permetezd be a tisztítandó bőrfelületet az Inkness Skin Cleanser bőrtisztítóval, várj minimum 30 másodpercet, majd körkörös mozdulatokkal töröld szárazra. A folyamatot legalább egyszer ismételd meg.

Az MSZ EN 1276:2010 (visszavont szabvány) és az MSZ EN 1650:2008+A1:2013 (visszavont szabvány) alapján a SKIN CLEANSER for tattoos & piercings 80,0% koncentrációban, 20°C-os hőmérsékleten, 3,0 g/L bovin-albumin terhelés mellett 30 másodperc behatási idő után a Pseudomonas aeruginosa, a Staphylococcus aureus, az Escherichia coli és az Enterococcus hirae mikroorganizmusok élő csíraszámát legalább 5 (lg) nagyságrenddel, a Candida albicans élő csíraszámát és az Aspergillus brasiliensis spóraszámát legalább 4 (lg) nagyságrenddel csökkentette. A SKIN CLEANSER for tattoos & piercings az adott vizsgálati körülmények között 30 másodperc behatási idő után rendelkezik baktériumölő és gombaölő hatással. A vizsgálat a NAH által NAH-1-1009/2019 számon akkreditált Wessling Hungary Kft. független vizsgálólaboratóriumban készült.
Adatok
Gyártói cikkszám
COS-115
Cikkszám
COS-115
Tömeg
911,77 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek