Szállítási információk


Szállítási információk

A megrendelt termék/termékek 1-2 munkanapon belül kerülnek kiszállításra. Cégünk Magyarországon történő kiszállítás esetén 1.290 Ft szállítási költséget számol fel.

Az INKNESS.EU webshop-on történő vásárlás esetén 20.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES A KISZÁLLÍTÁS!

A kiszállítás általában a csomagfelvételt követő munkanapon hétfőtől-péntekig 8:00-17:00 óra között történik. Azonban kérjük, hogy rendelése leadásakor (hétköznap-hétvégén 00.00 - 24.00 óra között) elérhető kiszállítási címet adjon meg. Kiszállításkor szükség esetén a kézbesítő megpróbálja telefonon is elérni, ezért kérjük, hogy lehetőleg közvetlenül elérhető mobilszámot adjon meg. A gyorsabb kiszállítás érdekében pedig kérjük, hogy rendelésekor pontosan adja meg a szállítási címet.

Viszonteladók esetében az ingyenes kiszállítás nem érvényes! Az esetükben a szállítási költség a megrendelés mennyiségétől és súlyától függ! Bővebb információért kérjük, forduljon hozzánk emailben az hello[kukac]inkness.eu e-mail címen.

Termékeinket partnerünk a GLS futárszolgálat szállítja házhoz. Minden nap 14:00-ig leadott megrendelés 90%-os eséllyel másnap kiszállításra kerül.

 

Házhozszállítás esetén

Házhozszállítás esetén a fizetendő összeget a futárszolgálat munkatársának, csak KÉSZPÉNZBEN tudja kiegyenlíteni. A szállítási költséggel nem kell törődnie, annak költségét mi vállaljuk.

Csomagkövetés: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes​
Az oldalon csak írja be az SMS-ben érkezett csomagszámot és máris láthatja, hol tart a csomagja.

A szállítási költség a következő szolgáltatásokat tartalmazza: 
- SMS és/vagy e-mail értesítés
- csomagkövetés
- 2 kézbesítési kísérlet (Sikertelen kézbesítés esetén a futár értesítést hagy a következő kiszállítás időpontjáról.A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését, amennyiben egyik alkalommal sem jár sikerrel, a küldemény visszakerül a címünkre, ahonnan Ön kérheti a rendelés harmadszori kiszállítását. A harmadszori kiszállítást az Ink & Co. Kft. szállítási díj ellenében hajlandó teljesíteni.)

Amennyiben bármilyen kérdése van a rendelésével vagy a kiszállítással kapcsolatban kérjük, jelezze azt az hello[kukac]inkness.eu e-mail címen vagy hívja a GLS Call Center-ét 7:00-20:00-ig a +36 1 802 02 65 számon.

A külföldre történő kiszállítást csak a fizetendő összeg előre utalásával tudjuk elfogadni. Külföldre történő kiszállítás esetén a szállítási költség országonként eltérhet, ezért a szállítási összegekkel kapcsolatban kérjük, érdeklődjön az hello[kukac]inkness.eu e-mail címen vagy telefonon a +36 30 664 48 56 telefonszámon.

Szállítással kapcsolatos garanciális feltételek
Minden termék eredeti (original), bontatlan formában kerül kiszállításra, így a csomagolás sérülése miatt, az INKNESS forgalmazója az Ink & Co. Kft. nem vállal felelősséget. Ha esetleg, a csomag bizonyíthatóan a szállítás során sérült meg, a problémát Ön jelzése után jelezzük a futárszolgálat felé. Vásárlóinkat a futárszolgálat által elismert kár értékéig tudjuk csak kompenzálni.

Általánsos Szerződési Feltételek letöltése PDF-ben