Jieciron tetováló gépek | World Famous művészeti festékek akciós áron

Kérdésed van? Írj nekünk!

Dynamic Tattoo Ink Ganga Black (240ml) EU REACH tetováló festék
Művészeti festék - Dynamic Ink - Ganga Black (240ml)
22 990 Ft 
20 490 Ft
11

Művészeti festék - Dynamic Ink - Ganga Black (240ml)

Művészeti- és hobbi célú felhasználásra. A hatályos REACH és az EU irányelveinek nem megfelelő festék. 2022. 01. 04.-től az EU-n belül a festék tetoválásra nem használható. Ganga és a Dynamic Ink által közösen fejlesztett - az első - művészeti festék.
Csomagolás
Műanyag flakon
Szín
fekete
Kiszerelés
240 ml
Színváltozat
Ganga Black (240ml)
Felhasználás jellege
Tetoválóknak
Raktáron :  18 db
22 990 Ft 
20 490 Ft
Egységár: 85 Ft/ml
Kedvezmény 11
Megtakarítás 2 500 Ft
Ezek is hasznosak lehetnek számodra:
Részletek

GANGA TATTOO X DYNAMIC BLACK

Ganga (@gangatattoo) nemzetközileg jól ismert, olyan hírességek tetoválásáról, mint Drake, Lebron James és Post Malone, hogy csak néhány nagy nevet említsünk. Az új formula hasonló a klasszikus Dynamic feketéhez, de mégis lágyabb és szürkésebb, természetes tónusú művészeti festék.

A Ganga X Dynamic Black egy egyedi összetételű, könnyen felvihető fekete festék, amely feltűnően sötét marad. Mivel Spanyolország nagyon közel áll Ganga szívéhez, ezért a fejlesztés során az volt az egyik legfontosabb szempont, hogy megőrizze eredeti formulájának minőségét, állagát és tömörségét.

A Ganga Black egyaránt tökéletes minden fekete, szürkeárnyalatos munkához és sima színátmenetekhez, amikor Ganga hiperrealizmusának stílusához igazítva a festéket greywash-ként alkalmazzák.

A világhírű Dynamic Ink márka művészeti festék családja. A Dynamic prémium minőségű művészeti festék kiemelkedő pigmenttartalmával bármilyen kihívásnak megfelelnek egészen a precíz, részletes munkáktól a körvonalazásig vagy árnyékolásig. Minden Dynamic Ink festék kristálytiszta PET-palackban érkezik, holografikus címkével és Dynamic Color logóval ellátott hamisításgátló bevonattal. Még a sterilizált terméket igazoló fólia is a Dynamic Color jóváhagyási bélyegét viseli.

Magyar nyelven elérhető Biztonsági adatlap: EU SDS lapok

Adatok
Gyártói cikkszám
INK-DYN1000
Cikkszám
INK-DYN1000
Tömeg
290 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek