Visszatértünk! Boldog Új Évet Kívánunk! 

Kérdésed van? Írj nekünk!

Dynamic Tattoo Ink Ganga Black (240ml) EU REACH tetováló festék
Tetováló festék Dynamic Ganga Black (240ml)
22 990 Ft

Tetováló festék Dynamic Ganga Black (240ml)

Ganga és a Dynamic Ink által közösen fejlesztett - az első - tetováló festék, amelyet Európában is jóváhagytak. A REACH és az EU irányelveinek megfelelő tetováló festék.
Csomagolás
Műanyag flakon
Szín
fekete
Kiszerelés
240 ml
Színváltozat
Ganga Black (240ml)
Raktáron :  21 db
22 990 Ft
Egységár: 96 Ft/ml
Ezek is hasznosak lehetnek számodra:
Részletek

GANGA TATTOO X DYNAMIC BLACK

Ganga (@gangatattoo) nemzetközileg jól ismert, olyan hírességek tetoválásáról, mint Drake, Lebron James és Post Malone, hogy csak néhány nagy nevet említsünk. Az új formula hasonló a klasszikus Dynamic feketéhez, de mégis lágyabb és szürkésebb, természetes tónusú tetováló festék.

A Ganga X Dynamic Black egy egyedi összetételű, könnyen bevihető fekete festék, amely feltűnően sötéten gyúgyul. Mivel Spanyolország nagyon közel áll Ganga szívéhez, ezért a fejlesztés során az volt az egyik legfontosabb szempont, hogy ez a festék teljes mértékben megfeleljen az EU REACH-előírásainak, miközben megőrizte eredeti formulájának minőségét, állagát és tömörségét.

A Ganga Black egyaránt tökéletes minden fekete, szürkeárnyalatos munkához és sima színátmenetekhez, amikor Ganga hiperrealizmusának stílusához igazítva a festéket greywash-ként alkalmazzák.

A világhírű Dynamic Ink márka REACH előírásainak megfelelő tetoválófesték családja. A Dynamic prémium minőségű tetováló festék kiemelkedő pigmenttartalmával bármilyen kihívásnak megfelelnek egészen a precíz, részletes munkáktól a körvonalazásig vagy árnyékolásig. Minden Dynamic Ink festék kristálytiszta PET-palackban érkezik, holografikus címkével és Dynamic Color logóval ellátott hamisításgátló bevonattal. Még a sterilizált terméket igazoló fólia is a Dynamic Color jóváhagyási bélyegét viseli.

Az összes Viking by Dynamic Color és Union Black Tattoo festék megfelel a 1907/2006 (EK) rendelet (REACH) követelményeinek, a 2020/878 (EU) rendelet módosításával.

Magyar nyelven elérhető Biztonsági adatlap: EU SDS lapok

Adatok
Gyártói cikkszám
INK-DYN1000
Cikkszám
INK-DYN1000
Tömeg
290 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek