Jieciron tetováló gépek | World Famous művészeti festékek akciós áron

Kérdésed van? Írj nekünk!

After Tattoo (40x10 ml) tetoválás utóápoló krém
After Tattoo (40x10 ml)
19 600 Ft

After Tattoo (40x10 ml)

98.8%-ban természetes eredetű összetevőkből.
Normál és kozmetikai tetoválás utóápolására kifejlesztett bőrápoló. Ideális frissen tetovált szemöldök, szemhéj és ajak ápolására. A csomag 40 db Inkness® After Tattoo kérmet tartalmaz
Csomagolás
Tasak
Kiszerelés
40x10 ml
Felhasználás jellege
Tetoválóknak
Csomag tartalma
Raktáron :  12 db
19 600 Ft
Egységár: 49 Ft/ml
Ezek is hasznosak lehetnek számodra:
Részletek
Inkness® After Tattoo - normál és kozmetikai tetoválások utóápolására (utókezelésére) kifejlesztett bőrápoló krémet úgy terveztük, hogy a TE tetoválásod utóápolásában (utókezelésében) is segítséget nyújtson. Ideális frissen tetovált szemöldök, szemhéj és ajak ápolására. Nem tömíti el a pórusokat. Könnyen kenhető, hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzetet maga után, valamint ápolja, vitalizálja és óvja a gyógyuló tetoválást az első két hétben.

Felhasználási javaslat:
Használat előtt tisztítsd meg a kezelni kívánt bőrfelületet a szokásos módon, majd használd a frissen tetovált bőrön vékony rétegben, igény szerint naponta több alkalommal a teljes gyógyulásig.

Figyelmeztetések:
Kizárólag­ külső használatra! Használat elött bőrpróba javasolt! Tartsd távol ­gyermekektől! Ne használd a készítményt, ha az összetevők bármelyikére allergiás vagy! Minőségét megőrzi a csomagoláson jelzett időpontig­! Tárold száraz, hűvös helyen, közvetlen hőtől védve!

1. ELKÉSZÜLT A TETOVÁLÁS, HOGYAN TOVÁBB?

2. Amint elkészül a tetoválásod, a tetováló frissen tartó fóliával körbetekeri, hogy megvédje az esetleges külső behatásoktól. (Tipp: otthon ne fóliázd be a tetoválásod addig, amíg az utókezelő krém teljesen be nem szívódik, illetve az utókezelő krém akkor a leghatásosabb, ha már a pórusok zártak).
SECOND SKIN FÓLIA HASZNÁLATAKOR: A tetoválás elkészülte után a tetováló egy légáteresztő second skin fóliával ragasztja le a tetoválásod. Ebben az esetben 3-5 nap után kell a fóliát eltávolítanod. Amire érdemes figyelni: a fólia vízálló, de nem szereti a hosszas fürdőzést. Légáteresztő, de nem szabad vele sportolni. Jól tapad, de ha sokat piszkálod a szélei felválhatnak. Ha a fólia alatt testváladék felgyűlést tapasztalsz, vagy a széle annyira felválik, hogy alatta kilátszik a tetoválás, a fóliát azonnal távolítsd el! Miután eltávolítottad a second skin fóliát, az utókezelő krémet ugyanúgy érdemes használni, mert a bőr egy kicsit ki lesz száradva és még nem lehet gyógyultnak tekinteni a tetoválást sem.

3. MINDIG ÜGYELJ A HIGIÉNIÁRA! A tetoválást követő első 3 nap a legrizikósabb, ilyenkor érdemes kerülni a háziállatokat és a nagy porterhelésű területeket, a strandot és az erős napsugárzást legalább a teljes hámlásig.

4. A tetoválás elkészülte után kb. 2 órával óvatosan távolítsd el a frissentartó fóliát, azonban az első éjszakára érdemes újra fóliával körbetekerni. (A second skin fóliát csak 3-5 nap után kell levenned). Mielőtt ezt megtennéd, alaposan moss kezet, majd készíts elő papírtörlőt, az Inkness® Tattoo Soap lemosó szappant és az Inkness® After Tattoo utókezelő krémet! Minden legyen a kezed ügyében.

5. Minden krémezés előtt óvatosan tisztítsd meg a tetoválásod és a körülötte lévő részt az Inkness® Tattoo Soap lemosó szappannal, majd öblítsd le vízzel. Papírtörlővel lapogasd szárazra a felületet (ne használd a szokásos törölköződet, mert azon baktériumok lehetnek).

6. Ezután vékonyan kend be a tetoválásod az Inkness® After Tattoo krémmel. Csak annyit kenj a felületre, amennyit a bőröd egyszerre éppen be tud szívni (ha a krémezés után egy nagy fehér paca marad a tetováláson - amit alapos masszírozással sem tudsz elkenni -, az azt jelenti, hogy túl sokat tettél rá).

7. Az utóápoló krémet igény szerint használd naponta 2-3 alkalommal (úgy is fogod érezni, amikor kezd húzódni a bőröd) a tetoválás teljes hámlásáig. A lényeg, hogy ne hagyd kiszáradni a tetoválásod, a tetovált felület mindig legyen selymes tapintású. (A termékeinket naptól védve, szobahőmérsékleten kell tárolni és hűtést nem igényelnek)!

+7. NAPTÓL** A tetoválás teljes hámlása után következik a gyógyulás második szakasza. Lehámlott a bőr, a tű okozta sérülések és a pórusok már szépen bezárultak, de a teljes gyógyulás még több hónapig is eltarthat. A tetovált bőrfelület ilyenkor sérülékenyebb és a nap káros hatásai ellen sem képes megfelelően védekezni. Gondoskodj a tetovált bőr megfelelő hidratáltságáról Inkness® Daily Care krémmel és évszaknak megfelelően óvd az erős napsugárzástól az 50 faktoros Inkness® Tattoo Sunscreen fényvédővel.

KOZMETIKAI / SMINKTETOVÁLÁSOK ÁPOLÁSA

Az Inkness® After Tattoo (10 ml) - normál és kozmetikai tetoválások utóápolására kifejlesztett bőrápoló krém ideális frissen tetovált szemöldök-, szemhéj- és ajak ápolására is. Nem tömíti el a pórusokat, könnyen kenhető, hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzetet maga után, valamint ápolja, vitalizálja és óvja a gyógyuló tetoválást az első két hétben.

Hogyan használd? (A felhasználás módja megegyezik az állandó test tetoválások utóápolásával és gondozásával.)

1. MINDIG ÜGYELJ A HIGIÉNIÁRA!
A tetoválást követő első 3 nap a legrizikósabb, ilyenkor érdemes kerülni a háziállatokat és a nagy porterhelésű területeket, a strandot, és az erős napsugárzást legalább a teljes hámlásig.

Használat előtt alaposan moss kezet, majd készíts elő papírtörlőt, az Inkness® Tattoo Soap lemosó szappant és az Inkness® After Tattoo (10 ml) utókezelő krémet! Minden legyen a kezed ügyében.

Óvatosan tisztítsd meg a kezelni kívánt bőrfelületet és a körülötte lévő részt az Inkness® Tattoo Soap lemosó szappannal, majd öblítsd le vízzel. Papírtörlővel lapogasd szárazra a felületet (ne használd a szokásos törölköződet, mert azon baktériumok lehetnek).

2. Ezután vékonyan kend be a tetoválásod az Inkness® After Tattoo (10 ml) krémmel. Csak annyit kenj a felületre, amennyit a bőröd egyszerre éppen be tud szívni (ha a krémezés után egy nagy fehér paca marad a tetováláson - amit alapos masszírozással sem tudsz elkenni-, az azt jelenti, hogy túl sokat tettél rá). Az utóápoló krémet igény szerint használd naponta 2-3 alkalommal (úgy is fogod érezni, amikor kezd húzódni a bőröd) a tetoválás teljes hámlásáig. A lényeg, hogy ne hagyd kiszáradni a tetoválásod, a tetovált felület mindig legyen selymes tapintású. (A termékeinket naptól védve, szobahőmérsékleten kell tárolni és hűtést nem igényelnek)!

+7. NAPTÓL** A tetoválás teljes hámlása után következik a gyógyulás második szakasza. Lehámlott a bőr, a tű okozta sérülések és a pórusok már szépen bezárultak, de a teljes gyógyulás még több hónapig is eltarthat. A tetovált bőrfelület ilyenkor sérülékenyebb és a nap káros hatásai ellen sem képes megfelelően védekezni. Gondoskodj a tetovált bőr megfelelő hidratáltságáról Inkness® Daily Care krémmel és évszaknak megfelelően óvd az erős napsugárzástól az 50 faktoros Inkness® Tattoo Sunscreen fényvédővel.
Adatok
Gyártói cikkszám
COS-107
Cikkszám
COS-107
Tömeg
462 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek