Jieciron tetováló gépek | World Famous művészeti festékek akciós áron

Kérdésed van? Írj nekünk!

Skin Cleanser (200 ml) tetoválás előtti bőrtisztító
Skin Cleanser (200 ml)
2 490 Ft

Skin Cleanser (200 ml)

Bőrtisztító a tetoválás területének tisztítására és hidratálására, amely a baktériumok 99.9%-át eltávolítja a felületről.
Csomagolás
Spray flakon
Felhasználás jellege
Tetoválóknak
Raktáron :  88 db
2 490 Ft
Egységár: 12,45 Ft/ml
Ezek is hasznosak lehetnek számodra:
Részletek
Az INKNESS® Skin Cleanser egy permetezhető bőrtisztító, amely a tetoválás területének tisztítására és hidratálására szolgál. 30 másodperc behatási idő után hatékonyan eltávolítja a tesztelt baktériumok 99,9% -át. Hidratáló összetevőinek köszönhetően tiszta és kényelmes érzést nyújt a bőr számára.

Felhasználási javaslat:
A tetoválás megkezdése előtt alaposan permetezd be a tisztítandó bőrfelületet az Inkness Skin Cleanser bőrtisztítóval, várj minimum 30 másodpercet, majd körkörös mozdulatokkal töröld szárazra. A folyamatot legalább egyszer ismételd meg.

Az MSZ EN 1276:2010 (visszavont szabvány) és az MSZ EN 1650:2008+A1:2013 (visszavont szabvány) alapján a SKIN CLEANSER for tattoos & piercings 80,0% koncentrációban, 20°C-os hőmérsékleten, 3,0 g/L bovin-albumin terhelés mellett 30 másodperc behatási idő után a Pseudomonas aeruginosa, a Staphylococcus aureus, az Escherichia coli és az Enterococcus hirae mikroorganizmusok élő csíraszámát legalább 5 (lg) nagyságrenddel, a Candida albicans élő csíraszámát és az Aspergillus brasiliensis spóraszámát legalább 4 (lg) nagyságrenddel csökkentette. A SKIN CLEANSER for tattoos & piercings az adott vizsgálati körülmények között 30 másodperc behatási idő után rendelkezik baktériumölő és gombaölő hatással. A vizsgálat a NAH által NAH-1-1009/2019 számon akkreditált Wessling Hungary Kft. független vizsgálólaboratóriumban készült.

Figyelmeztetések:
Legfeljebb 30 celsius fokon tárolandó. Kizárólag külső használatra. Gyermekektől elzárva tartandó! Kerülje a szembe jutást. Szembe kerülés esetén több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Lenyelés esetén sok vízbevitel ajánlott és azonnal fordulj orvoshoz. Tárold száraz, hűvös helyen, közvetlen hőtől védve!Adatok
Gyártói cikkszám
COS-112
Cikkszám
COS-112
Tömeg
207,8 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek