Visszatértünk! Boldog Új Évet Kívánunk! 

Kérdésed van? Írj nekünk!

Dynamic Tattoo Ink Union Black (240ml) EU REACH tetováló festék
Tetováló festék Dynamic Union Black (240ml)
18 990 Ft

Tetováló festék Dynamic Union Black (240ml)

Union Black - egy kis csavar egy régi klasszikuson. REACH festék, amelyet kifejezetten a 2022-es európai előírásoknak való megfelelésre terveztek, nem okozhat csalódást az eddig megszokott feketéhez képest. tetováló festék.
Csomagolás
Műanyag flakon
Szín
fekete
Kiszerelés
240 ml
Színváltozat
Union Black (240ml)
Raktáron :  3 db
18 990 Ft
Egységár: 79 Ft/ml
Ezek is hasznosak lehetnek számodra:
Részletek

Az ultrasima, szuper gazdag fekete festék állaga/tömörsége és tulajdonsága megegyezik a már jól ismert, valódi OG feketével, egy kissé mattabb hatással. Kiválóan alkalmazható vonalazásra és töltsére tömör, ultrasötét fekete területek kialakítására. Greywashként keverve sima, szinte pasztell hatású lesz.

A világhírű Dynamic Ink márka REACH előírásainak megfelelő tetoválófesték családja. A Dynamic prémium minőségű tetováló festék kiemelkedő pigmenttartalmával bármilyen kihívásnak megfelelnek egészen a precíz, részletes munkáktól a körvonalazásig vagy árnyékolásig. Minden Dynamic Ink festék kristálytiszta PET-palackban érkezik, holografikus címkével és Dynamic Color logóval ellátott hamisításgátló bevonattal. Még a sterilizált terméket igazoló fólia is a Dynamic Color jóváhagyási bélyegét viseli.
Az összes Viking by Dynamic Color és Union Black Tattoo festék megfelel a 1907/2006 (EK) rendelet (REACH) követelményeinek, a 2020/878 (EU) rendelet módosításával.

Magyar nyelven elérhető Biztonsági adatlap: EU SDS lapok

Adatok
Gyártói cikkszám
INK-DYN1001
Cikkszám
INK-DYN1001
Tömeg
290,9 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek