Jieciron tetováló gépek | World Famous művészeti festékek akciós áron

Kérdésed van? Írj nekünk!

Tetováló festék Dynamic Union Black (30ml)
Tetováló festék Dynamic Union Black (30ml)
7 590 Ft

Tetováló festék Dynamic Union Black (30ml)

Union Black - egy kis csavar egy régi klasszikuson. REACH festék, amelyet kifejezetten a 2022-es európai előírásoknak való megfelelésre terveztek, nem okozhat csalódást az eddig megszokott feketéhez képest. tetováló festék.
Csomagolás
Műanyag flakon
Szín
fekete
Felhasználás jellege
Tetoválóknak
Raktáron :  12 db
Kiszerelés
Színváltozat
7 590 Ft
Egységár: 253 Ft/ml
Ezek is hasznosak lehetnek számodra:
Részletek

Az ultrasima, szuper gazdag fekete festék állaga/tömörsége és tulajdonsága megegyezik a már jól ismert, valódi OG feketével, egy kissé mattabb hatással. Kiválóan alkalmazható vonalazásra és töltsére tömör, ultrasötét fekete területek kialakítására. Greywashként keverve sima, szinte pasztell hatású lesz.

A világhírű Dynamic Ink márka REACH előírásainak megfelelő tetoválófesték családja. A Dynamic prémium minőségű tetováló festék kiemelkedő pigmenttartalmával bármilyen kihívásnak megfelelnek egészen a precíz, részletes munkáktól a körvonalazásig vagy árnyékolásig. Minden Dynamic Ink festék kristálytiszta PET-palackban érkezik, holografikus címkével és Dynamic Color logóval ellátott hamisításgátló bevonattal. Még a sterilizált terméket igazoló fólia is a Dynamic Color jóváhagyási bélyegét viseli.
Az összes Viking by Dynamic Color és Union Black Tattoo festék megfelel a 1907/2006 (EK) rendelet (REACH) követelményeinek, a 2020/878 (EU) rendelet módosításával.

Magyar nyelven elérhető Biztonsági adatlap: EU SDS lapok

Adatok
Gyártói cikkszám
INK-DYN1046
Cikkszám
INK-DYN1046
Tömeg
73,3 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek