INGYENS SZÁLLÍTÁS GLS-SEL 38.990 Ft FELETT! | VÁLOGASS TÖBB, MINT 800 FÉLE TERMÉK KÖZÜL!

Hogyan rejtsd el a tetoválásod? 7 isteni tipp

2023.05.17 10:00
Máj 17
Hogyan rejtsd el a tetoválásod? 7 isteni tipp

Közeleg egy nagy esemény, vagy vársz a tetoválásod eltávolításának időpontjára? Bárhogyan is, biztosan adódnak olyan alkalmak, amikor egyszerűen csak szeretnéd elrejteni a tetoválásodat a kíváncsi tekintetek elől. Néha a munkád, vagy egy hivatalos esemény adja rá az apropót. Van megoldás, ne aggódj! Mutatjuk is a legjobb módszereket a tetoválásod elfedésére!

7 zseniális módszer az álcázáshoz 

1. Elő a sállal! 

A sál persze nem minden időjárás esetén lesz tuti befutó, és az alkalom jellege is meghatározza, hogy felveheted-e, de akár szuper elegáns is lehet. A sál képes elfedni a hát felső részén, a vállon és a nyak területén lévő tetoválásokat. Egy könnyű sál gyönyörű kiegészítője lehet az öltözékednek.

Tipp: a sálat igazítsd az outfitedhez, így akár formális öltözék esetén - például egy esküvőn - is bizonyíthat. 

2. Viselj hosszú ujjú felsőt/ruhát 

A karodon lévő tetoválások takarására a hosszú ujjú öltözék a megoldás. Ez lehet egy ing, de újabban a stílusos kardigánok is divatosak. Szóval ha el szeretnéd néha takarni a karodon lévő tetoválást, tarts a ruhásszekrényben egy könnyű és egy vastag kardigánt, így bármely évszakban magadra tudsz kapni egyet. 

3. Vegyél fel valamilyen kiegészítőt (karkötő, óra) 

Az alkar/csukló területén lévő tetkó is trükkösen elrejthető egy vastagabb karkötővel, karszalaggal, vagy egy szép órával. Sőt, ezekkel a kiegészítőkkel akár extravagánssá is teheted a megjelenésedet. 

4. Hordj /harisnya/nadrágot 

A lábaidon lévő tetkók eltakarására alkalmas egy nadrág, egy harisnya, de akár egy hosszabb ruha, vagy szoknya is. A lényeg, hogy az anyag ne legyen átlátszó, és a szoknya kivágása se fedje fel a tetoválást. Arra azonban ügyelj, hogy bármit is veszel fel, az öltözéked passzoljon az alkalomhoz, és a stílusodhoz is, hiszen csak így leszel laza és magabiztos. 

5. Viselj magas szárú cipőt/csizmát 

A bokatetoválást egy magas szárú cipő felvételével tudod láthatatlanná tenni a bámészkodók elől. Hideg időben a zokni+csizma kombó lesz az eszközöd. Magas sarkú cipőt kell felvenned? Ebben az esetben a harisnya színével és vastagságával tudsz trükközni. 

6. Sminkelj! 

Ha az arcodon van a tetoválás, annak elrejtése céljából próbáld ki a speciális testsminket, amely teljes fedésre képes. A tetováláson kívül képes eltakarni az anyajegyeket, a hegeket, az égési sérüléseket, a vitiligót, a hiperpigmentációt és még sok minden mást. Csak arra kell ügyelj, hogy a sminked egyezzen meg a bőröd árnyalatával. 

7. Ne fedd le 

Az utolsó pontban arra kérünk, hogy ne fedd el a tetoválásod abban az esetben, ha csak másoknak akarsz megfelelni. Persze egyes alkalmak megkívánhatják az eltakarását a mások iránti tisztelet kimutatása céljából, de ezen kívül arra bátorítunk, hogy merj önmagad lenni. A tetoválás a tested része, viseld büszkén, és fejezd ki vele bátran a személyiséged.

 

Sok szerencsét kívánunk, és remélhetőleg nem kell sokáig eltakarnod a mesés tetoválásaidat!

https://www.savedtattoo.com/how-to-hide-my-tattoo/

A tetoválás évszázadok óta a kommunikáció egyik csendes megtestesülése. Átlépi a nyelvi korlátokat, kifejezi a kulturális hovatartozást, emlékeket szimbolizál, esetleg hiedelmeket és ideológiákat fejez ki.

A tetoválás ugyanúgy önkifejezési forma, mint például a zene, az írás vagy a tánc. A belső énedet tükrözi. Azonban az a tény, hogy kitörölhetetlenül ott marad a testeden, még személyesebbé teszi a mivoltát.

Hogy ne csak a felszínt kapargassuk, ebben a cikkben részletesebben megvizsgáljuk, hogy szerintünk miért éppen a tetoválás az önkifejezés legtökéletesebb formája.

Avagy a tetoválás mögött rejlő pszichológia

Ha látsz valakit tetoválással, rá tudsz-e jönni, hogy miért választotta pont azt a motívumot?

Az emberek különféle okokból készíttetnek tetoválást: a tömegből való kitűnés miatt, azért, hogy kifejezzék magukat, tisztelegjenek valaki emléke előtt, de húzódhat mögötte akár egy teljesen spontán döntés is.

Egy tetkónak számtalan apropója lehet, de minden esetben azt tükrözi, ami az elmédben jár. Ebben a blogbejegyzésben utánajártunk annak, hogy milyen pszichológia bújik meg a vagányabbnál vagányabb tetoválások mögött.

A hegek tartós emlékeztetői egy balesetnek, vagy egy egészségügyi műtétnek. A hegre kerülő tetoválás a régi sebek nyomait gyönyörű műalkotásokká változtatja.

Hurrá, itt az ujjatlan felsők, topok, rövid sortok, fürdőruhák és bikinik évszaka! Ráadásul nyáron mindenki szívesen mutatja meg a tetoválását az utcán, és a strandon. Tedd te is bátran, de javasoljuk, hogy gondoskodj a tetkód fényvédelméről, és állapotának megőrzéséről is!