INGYENS SZÁLLÍTÁS GLS-SEL 38.990 Ft FELETT! | VÁLOGASS TÖBB, MINT 800 FÉLE TERMÉK KÖZÜL!

Nyaralás tetkóval karöltve

Betti
2022.09.18 12:21
Szept 18
Nyaralás tetkóval karöltve

Hurrá, itt az ujjatlan felsők, topok, rövid sortok, fürdőruhák és bikinik évszaka! Ráadásul nyáron mindenki szívesen mutatja meg a tetoválását az utcán, és a strandon. Tedd te is bátran, de javasoljuk, hogy gondoskodj a tetkód fényvédelméről, és állapotának megőrzéséről is!

1. Napozás, pancsolás friss tetkóval


Amellett, hogy megfogadod a tetoválód ápolási tanácsait, jó, ha az alábbiakra is ügyelsz:

  • Sajnos a tetoválás teljes gyógyulásáig le kell mondd a vízparton, és a strandon való jóleső fürdőzést. De ha belegondolsz, ez csak előnyös, mert így nem ázik ki a tetkód. Fürdőzni később is tudsz.
  • A friss tetoválással napozni sem ajánlott (beleértve a szolizást is), legyél türelmes egészen a teljes gyógyulásáig. Ugye a kellő ideig rajta hagyod a bőrvédő (second skin) fóliát?
  • Az izzadás sem tesz jót a fiatal varrásnak, ezért kerüld az izzadással járó tevékenységeket, mint például a sportolást. Szaunázni ugyan nem valószínű, hogy szeretnél nyáron, de azért megemlítjük ezt is


2. Napozz kedvedre gyógyult tetoválással, de csak óvatosan!

Tetkóvédelem napozás előtt, és alatt
A leégett bőr nem divat, ráadásul fájdalmas, és a tetkódra sincs áldásos hatással. Ám ha megfelelően ápolod a bőröd, akkor sokáig megőrizheted a szépségét. Tudjuk, hogy egész évben arra vártál, hogy végre napozhass, de az erős napsugárzás ebben az időszakban nem a barátod. Ha túl sokat vagy napon, a tetkód fakul és károsodik, színes tetkó esetén pedig megváltozhatnak az árnyalatok. Persze, nem azt javasoljuk, hogy öltözz fel nyakig.

Használd az Inkness® Tattoo Sunscreen SPF 50 faktoros fényvédőt, mely UVA- és UVB sugarak elleni védelmével óvja a bőröd a leégéstől, és az öregedéstől. Teszi mindezt természetes összetevőkkel, például az ubikinon (Q10), és az argán olaj erejével. Sokan szeretnek egy kis színt szerezni a nyaraláshoz szoláriumozással. Jó hír, hogy a termék ebben az esetben is használható.

Kend be magad a fényvédővel 15 perccel a napra menetel előtt. A műveletet minimum 2 óránként ismételd meg! Úszás, és törülköző használat után, valamint erős izzadás esetén is szükség lehet az újbóli használatra.

Tipp: ne csak a nyaralás során óvd a bőröd napvédővel, hanem bulizás, sportolás, és akár munkába igyekezés közben is!

 

Tetoválásod napozás után is megérdemli a törődést

A napozást követő zuhanyzás után ápold a bőröd az Inkness® Daily Care ápoló krémmel, ami alkalmas a gyógyult tetovált bőr mindennapi ápolására. Akár naponta többször is használhatod. Könnyen felvihető, gyorsan felszívódik és nincs utána zsíros érzet. Nagyszerűen hidratálja a bőröd, és a tetoválásod.


+2 jó hír az Inkness termékekről:

A termékek nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, parabéneket és paraffinokat, mesterséges színezékeket és parfümöt, annál inkább minőségi, természetes összetevőket.

Nézd csak, milyen menő az  Inkness® Tattoo Sunscreen:


Inkness tipp napozás mellé:

Használd az Inkness® Tattoo Sunscreen 50 faktoros fényvédőt, és az Inkness® Daily Care ápoló krémet gyógyult tetoválásodra. A vízivásról se feledkezz meg, így a bőröd nem szárad ki, nem ráncosodik.

Szuper nyarat kíván neked az Inkness®!

Sosem volt még tetoválásom, így annyira izgultam előtte, amennyire csak lehetett. Az ismerőseim szerint túl is agyaltam kissé, de legyen: legalább elég felkészültnek éreztem magam erre a nagy lépésre. Nem csak a tetoválás mintáját választottam ki alaposan, de cikkek tömkelegét is elolvastam a neten. Így bukkantam rá az Inkness tetoválás utóápoló termékekre is.

Megpróbáltuk összeszedni az utóápoláshoz tartozó tippeket és miérteket. Ez a cikk több tetováló művésszel egyeztetve született meg, de már az elején kihangsúlyoznám, hogy ez nem szentírás és igen vannak, akik másképpen csinálják vagy javasolják. Ha a tetoválód másképpen javasolja az utóápolást, mindenképpen egyeztess vele, mert a garanciát Ő vállalja.

 

Te is gondolkodsz már azon, hogyan ünnepeld az év legromantikusabb napját, a Valentin napot a kedveseddel? Mindannyian szeretnénk valamilyen egyedi módon kifejezni az érzelmeinket a párunk felé. A közös tetoválás egyedülálló módja annak, hogy bemutassátok a világnak az összetartozásotokat.

Egy tetkó gyógyulásához nagyjából 2-3 hét szükséges. Ez idő alatt a bőr teljes gőzzel rajta van, hogy a folyamat mielőbb végbemenjen. Ránézésre egy tetoválás már akár 1-2 hét után is gyógyultnak tűnik, de a bőr összes rétegének ehhez még további néhány hétre szüksége van. Néhány esetben a teljes gyógyulási idő akár 4-6 hónapig is elhúzódhat. Mutatjuk, hogy milyen fázisokra számíthatsz!