INGYENS SZÁLLÍTÁS GLS-SEL 38.990 Ft FELETT! | VÁLOGASS TÖBB, MINT 800 FÉLE TERMÉK KÖZÜL!

Lehull a lepel: mit jelent a nyakon lévő ajak-, és csóktetoválás?

2023.04.05 09:00
Ápr 05
Lehull a lepel: mit jelent a nyakon lévő ajak-, és csóktetoválás?

Egy tetoválás soha nem fogja ugyanazt jelenteni a tetoválás tulajdonosa és megfigyelője számára. Tűnhet valakinek egy tetkó butának és furának, míg egyúttal a viselője számára különlegesen egyedi jelentésű. Egy tetoválásról sokat elárul annak elhelyezése, és maga a minta is, és ezáltal képet kaphatsz a viselőjéről is.

Mivel a nyakon lévő tetoválás egy szembetűnő darab, az már biztos, hogy a tulajdonosának nincs rejtegetnivalója. Bármilyen motívum is kerül a nyakra, az az illető határozottságára, és nyíltságára utal.

A nyaktetoválás általában a nyak oldalsó részére  kerül. Vizsgáljuk meg együtt az eredetét és jelentését! Kezdjünk is bele!

Minden, amit tudnod kell az ajaktetkóról 

Az ajaktetoválások – legyenek bárhol a testen – a szerelem, a vágy, a szenvedély, az érzékiség és a szexualitás jelentését hordozzák magukban. Nem más, mint egy nyílt  vallomás a tulajdonos szeretetről és szexualitásról alkotott véleményéről. Igen gyakran előfordul, hogy az ajaktetkó hasonlít egy számukra igen emlékezetes ajakra. Legyen bármilyen egyszerűen megalkotva, az ajaktetoválás történetét soha nem szabad alábecsülni.

 

Vajon mit próbálhat elmesélni egy ilyen ajak/csóktetkó? 

Bemutathat: 

  • Vágyakat és szenvedélyeket
  • Az érzékiséget és a szexualitást
  • Egy izgalmi pontot a testen
  • A partner iránti szeretet vagy vonzalmat
  • Egy kalandvágyó, pimasz, kacér és játékos természetet

 Ezek az ajak/csók nyaktetoválás leggyakoribb és lehetséges értelmezései anélkül, hogy ismernéd a viselője személyes történetét. Akárhogyan is, ez egy szuper merész húzás, és a legszebb benne, hogy akárki is teteti magára, nem tartozik senkinek sem magyarázattal. Ez az ő választása. 

Ami biztos, hogy a vörös ajak évszázadok óta az érzékiség és a szenvedély univerzális kifejezése. 

Ha az ajak színes, az nyilatkozhat az LMBTQ+ közösséggel való kapcsolatáról is. A nyitott száj, és a nyelv megjelenése a tetkón szimbolizálhatja a csábítást, az érzékiséget és a tetoválás tulajdonosának nyitott hozzáállását a szexualitáshoz. 

Egy ajaktetkónak akár több száz jelentést lehet adni. Ha látsz valakin egy ilyen tetoválást, akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy megpróbálod nem rákényszeríteni a saját értelmezésed a tetoválásra. Mindenkinek megvan rá a saját története. Ha valóban érdekel a mögöttes jelentés, akkor kérdezz rá, de legyél udvarias, mert hiába van feltűnő helyen, nem mindenki szeret a tetoválásairól beszélni.

 

Vállaljam be az ajak-/csóktetoválást a nyakamra? 

Erre a kérdésre valószínűleg te tudod megadni a legjobb választ, hiszen a tetoválás a te személyes választásod. Ám annyit mégis elmondanánk, hogyha szereted az ajak-, és csóktetoválás merész és határozott jellegét, és van jelentése számodra, akkor ugyan miért is ne?

Amit gondolj át: ez a tetkó ott lesz a nyakadon, amely egy élethosszig tartó elkötelezettséget jelent. Szóval mielőtt meghozod a végleges döntést, próbáld meg mérlegelni az előnyöket és hátrányokat, és nézd meg, hogy mennyire fogja befolyásolni a mindennapi életedet. Sajnos még mindig vannak olyan munkaadók, akik problémásnak találhatják a tetoválást, főleg, ha kötelező számodra a professzionális megjelenés.

Ám ha a nyakadra nem is tudod helyeztetni, még mindig ott van a csuklód, az alkarod, és a többi testrészed. Ezeken a területeken jobban elrejtheted a tetoválást.

 

Reméljük, hogy cikkünkkel inspiráltunk arra, hogy jobban utánanézz ennek az izgalmas tetoválásnak. Ki tudja, talán neked is lesz a nyakadon egy ajaktetoválás?

A tetoválás minden nő számára mást jelent. Míg egyeseknek ez egy emlékeztető valami személyes vagy motiváló dologra, addig sokaknak inkább spirituális jellegű, és ami még fontosabb, az önkifejezés módja. Összegyűjtöttük neked a 9 legjobb ötletet! Meríts belőlük ihletet!

Avagy a tetoválás mögött rejlő pszichológia

Ha látsz valakit tetoválással, rá tudsz-e jönni, hogy miért választotta pont azt a motívumot?

Az emberek különféle okokból készíttetnek tetoválást: a tömegből való kitűnés miatt, azért, hogy kifejezzék magukat, tisztelegjenek valaki emléke előtt, de húzódhat mögötte akár egy teljesen spontán döntés is.

Egy tetkónak számtalan apropója lehet, de minden esetben azt tükrözi, ami az elmédben jár. Ebben a blogbejegyzésben utánajártunk annak, hogy milyen pszichológia bújik meg a vagányabbnál vagányabb tetoválások mögött.

Az akvarell tetoválásokat az akvarell festmények inspirálták. A festők által használt készségek közül sokat az akvarell tetoválók is alkalmaznak, mivel a festészetben alkalmazott technikák meglehetősen könnyen átültethetők a bőrre is. Ebben a cikkben megvizsgáljuk az akvarell tetoválás eredetét, technikáit, gyógyulását, és öregedését.

Tény, ha rákeresel az interneten a tetoválásokra, több fehér, és kevesebb sötét bőrre festett tetoválást fogsz látni. Ezek után nem csoda, ha megfordul a fejedben, lehetséges - e egyáltalán megvalósítani az általad kívánt tetoválást? Segítünk eligazodni az egymásnak ellentmondó információk között!