INGYENS SZÁLLÍTÁS GLS-SEL 38.990 Ft FELETT! | VÁLOGASS TÖBB, MINT 800 FÉLE TERMÉK KÖZÜL!

9 egyedi tetoválási ötlet nőknek

Betti
2023.02.08 09:05
Febr 08
9 egyedi tetoválási ötlet nőknek

A tetoválás minden nő számára mást jelent. Míg egyeseknek ez egy emlékeztető valami személyes vagy motiváló dologra, addig sokaknak inkább spirituális jellegű, és ami még fontosabb, az önkifejezés módja. Összegyűjtöttük neked a 9 legjobb ötletet! Meríts belőlük ihletet!

Hosszú utat tettünk meg azoktól az unalmas időktől kezdve, amikor azt kérdeztük magunktól félénken: "Mit fognak szólni az emberek?" Szerencsére még a vállalati munkahelyek is egyre toleránsabbak a tetoválásokkal, és a tetováltakkal szemben.

Zárójelben meg szeretnénk jegyezni, hogy a nemi szerepek és a sztereotípiák közötti határok folyamatosan csökkennek, ezért nincs jelentős különbség a nők és a férfiak tetoválásai között. Vannak azonban bizonyos trendek, amelyek 2022-ben népszerűbbek a nők körében. Most ezeket mutatjuk be.

1. Csukló/Kéz/Ujj tetoválás

Ha tetoválásról van szó, a nagyobb méret nem mindig jelent jobbat. Egy nő ujján és a kezek oldalán lévő kis tetoválások nagyon divatosak. Kicsik, finomak, és művészi hangulatúak. A kéz oldalára kerülő tetkó alulértékelt a nők körében, pedig remekül festenek.

Menő dizájn lehet a betű, a római szám, egy szimbólum, vagy egy napfogyatkozás minta. De bármilyen dizájnt is választasz, ügyelj rá, hogy mik ezek, mert a kezed, csuklód területe jól látható, és ha olyan mintát választasz, amiben nem vagy biztos, később megbánhatod.

A minimál tetoválásokhoz illik a gyűrű, és a körömlakk, a segítségükkel olyanná varázsolhatod a kezed, mint egy valódi műalkotást! Mivel a kezed gyakran szem előtt van, és szükséged van rá a napi munkádhoz is, az első napokban fokozott odafigyelést igényel a rajta lévő tetoválás.

2. Háttetoválás

Gondolkodj nagyban! A háttetoválások befedhetik az egész hátadat: kiterjedhetnek a nyak alsó részétől a hát felső részéig, de előfordul az is, hogy csak a hát alsó részét díszítik. Villantsd meg a háttetoválásod egy bikiniben, vagy egy fürdőruhában!

3. Könyökhajlat tetoválás inspiráció

Manapság azt tapasztaljuk, hogy két emberből egy tetovált. A tetoválás szórakoztató, inspiráló és kiváló terápia. Mindannyian szeretnénk olyan tetoválást készíttetni, amely egyedülállóan a miénk. Gyakorlatilag nincs olyan hely, ahová ne kerülhetne tetoválás.

Ugyan a könyökhajlat mind közül az egyik legfájdalmasabb tetoválási terület, ma már sokan választják, hogy vászont biztosítsanak a tetováló számára. Stílusos, élénk tetoválásod lehet itt. Tipp a mintákra: mandala, virág, portré, absztrakt tetoválás.

4. Egy kis figyelmet kérünk: lábfej tetoválás nőknek

A lábakat gyakran zokniba és cipőbe csomagoljuk. Mégis remek ötlet tetoválást készíttetni a lábadra. Képzeld el, hogy ilyesformán feldíszített lábfejjel mész strandra. Csodásan fognak kinézni, ugye? Az absztrakt tervezéstől a finom vonalakig bármi szebbé teheti őket. A lábfejre kerülő tetoválás fájdalmas utazás lehet, de megéri.

Tipp: Az első napokban kerüld a cipőt és zoknit, és már mehetsz is!

5. Derékvonal tetkó

A női derékvonal igen vonzó testrész. Díszítsd a kedvenc mintáddal! Számos virágminta közül választhatsz. A derékvonal méltó hely az érdekes minták és az absztrakt művészeti alkotások számára is. Bárhogy is legyen, a derékvonal tetoválása csak felerősíti annak szépségét.

6. Nyakra kerülő tetoválás

Ha úgy döntesz, hogy tetováltatod a nyakadat, a minimalista tetoválásoktól a gigantikus tetoválásokig bármit kiválaszthatsz, amit csak akarsz. A tetoválási minták széles skálájának bármelyik eleme gyönyörűvé teheti a nyakadat. Dönthetsz olyan kialakítás mellett is, amely végignyúlik a gerinceden, így téve téged még stílusosabbá és egyedibbé. A virágos dizájn és az egyszerű geometriai mintájú árnyalatok kombinációja esztétikus megjelenést kölcsönöz a tetoválásnak.

Egy őszinte felmérés szerint a férfiak szeretik, ha a nők felkötik a hajukat. Lepd meg őket azzal, hogy ilyenkor felfedsz számukra egy szexi tetoválást!

7. Külső comb tetkó

Egy tetoválás a combodra finoman csábító, ezért a kedvenc tervednek ott kell lennie. Nem számít, mekkora lesz, a fájdalomskálán a külső comb a legkevésbé fájdalmas terület. Szóval csak dőlj hátra, és élvezd a tetoválás műveletét!

8. Tetoválás térdre

Térdtetoválást csak ritkán látni. Kicsit elvont ötletnek bizonyulhat, igaz jó értelemben véve. A térdre kerülhet bonyolult és részletgazdag minta is. Kívánatos hely a színek hozzáadásához, és végtelen számú lehetőséget kínál. Mivel a bőröd itt igen érzékeny, a tetoválás fájdalmas lehet.

9. Kulcscsont tetkó

A kulcscsont az egyik legnépszerűbb tetoválási hely. Végtelen sok ötlet létezik a díszítésére, amelyek fokozzák a szépségét. Ha merész típus vagy, kísérletezz néhány finom szín hozzáadásával!

Mire vársz? Keress fel egy tetoválóstúdiót, és kérj időpontot! -> Ne felejtsd el követni az utókezelési rutint

Sosem volt még tetoválásom, így annyira izgultam előtte, amennyire csak lehetett. Az ismerőseim szerint túl is agyaltam kissé, de legyen: legalább elég felkészültnek éreztem magam erre a nagy lépésre. Nem csak a tetoválás mintáját választottam ki alaposan, de cikkek tömkelegét is elolvastam a neten. Így bukkantam rá az Inkness tetoválás utóápoló termékekre is.

Egy tetkó gyógyulásához nagyjából 2-3 hét szükséges. Ez idő alatt a bőr teljes gőzzel rajta van, hogy a folyamat mielőbb végbemenjen. Ránézésre egy tetoválás már akár 1-2 hét után is gyógyultnak tűnik, de a bőr összes rétegének ehhez még további néhány hétre szüksége van. Néhány esetben a teljes gyógyulási idő akár 4-6 hónapig is elhúzódhat. Mutatjuk, hogy milyen fázisokra számíthatsz!

A hegek tartós emlékeztetői egy balesetnek, vagy egy egészségügyi műtétnek. A hegre kerülő tetoválás a régi sebek nyomait gyönyörű műalkotásokká változtatja.

Tény, ha rákeresel az interneten a tetoválásokra, több fehér, és kevesebb sötét bőrre festett tetoválást fogsz látni. Ezek után nem csoda, ha megfordul a fejedben, lehetséges - e egyáltalán megvalósítani az általad kívánt tetoválást? Segítünk eligazodni az egymásnak ellentmondó információk között!