INGYENS SZÁLLÍTÁS GLS-SEL 38.990 Ft FELETT! | VÁLOGASS TÖBB, MINT 800 FÉLE TERMÉK KÖZÜL!

Tengerparti tetkó ötletek nőknek és férfiaknak

Betty
2023.10.16 10:00
Okt 16
Tengerparti tetkó ötletek nőknek és férfiaknak

Strandtetoválás készítésére mindig lehet egy jó okod. Vágj bele bátran, ha meg szeretnél újulni, és hajt a változás iránti vágy. Szárnyalj te is egy ilyen témájú tetoválással!

A tengerparti tetkók elrepítenek egy csodás világba, ahol olyan motívumok jelennek meg, mint például a tenger és a homok. Amikor csak rátekintesz, képzeletben máris egy szigeten napozol, és pihensz egyedül, vagy a szeretteid körében.

Mit szimbolizálnak a strandtetoválások?

Ami biztosan megjelenik egy tengerparti tetováláson, az a tenger. Ha a tenger nyugodt, és szinte tükörsima, az a béke, a nyugalom és a teljesség jelképe. Azonban lehet zaklatott is, sok hullámmal, ami részben a düh, de egyben a bátorság és az erő benyomását is keltheti.

A strandtetoválások az örök nyárra utalnak. Tökéletes a számodra, ha imádod ezt az évszakot és a strandokat, hiszen a tetkód mindig emlékeztetni fog rájuk.

A tengerparti témájú tetoválásokon a naplemente képe is megjelenhet, melyhez többféle jelentés is társítható:

  • Jelölheti egy ciklus, illetve a nyári időszak végét.
  • Jelentheti a boldogsággal és szórakozással teli időszakot.
  • Társítható hozzá a mindennapi tevékenységek újrakezdése is.

Egy strandtetoválás viselője még csak meg sem szólal, de már tudjuk, hogy szereti a nyarat, és szívében őrzi a tengerparti szép emlékeket.

 

5 strandtetoválás típus, amelyen érdemes elgondolkodnod

1 .Gigászi méretű tengerparti tetkó

Ez a típus azoknak való, akiket teljesen rabul ejtett a tengerpart, és már-már bolondulnak érte.

Hatalmas pálmafák, tenger, és lazulás…mi kellhet még?

milanboros_tatts

https://www.instagram.com/p/CsesEiZrE3w/

2. Geometriai alakzatba rejtett tengerparti tetkó 

Ha szereted a tengerparti jeleneteket, és az alkonyatot, próbálj ki egy hasonló tetkót. A háromszög keret miatt a tengerparti tetoválás dizájnja egy fotó töredékének tűnhet, ez teszi igazán különlegessé.

Az alsó lábszár is remek felület egy beach tattoo-hoz

charlotteannetattoos

https://www.instagram.com/p/Cv0A7e1sljw/

3. Hello tengerparti emlékek

Ha tenger, akkor pálmafák, homok, no és igen, kagyló minden mennyiségben. 

Egy kedves tetoválás, melyre elég csak ránézni is, hogy elkezdjünk vágyni a tengerpartra. 

slowblink.ink

https://www.instagram.com/p/CvrBcQ_RJfc/

4. Színpompás tengerpart

Ez a tetoválás a tengerpart gyönyörű színeit őrzi. Szívmelengetően gyönyörű árnyalatai azokat is lenyűgözik, akik amúgy annyira nincsenek odáig a tengerért.

Fantasztikus betekintés egy álomvilágba 

cory_salls

https://www.instagram.com/p/B9daD--B3lb/

5. Ha tenger, akkor romantika a köbön 

A strandok kedvelői számos romantikus pillanatot is bezsebelhetnek a hullámokat nézve, vagy épp a szerelmükkel úszkálva a habok között. Miért is ne örökíthetnénk meg mindezt egy szuper hangulatos tetkón?

A szerelem ábrázolása örök motívum a tetkókon

divineeyetattoo

https://www.instagram.com/p/Cvz6JMgoYoC/

 

Ideális testtájak a tengerparti tetoválásokhoz 

Nehéz választani, hiszen egy ilyen témájú tetkó szinte bárhol jól mutat a testen, kezdve a mellkastól és a háttól, a karokon és a combokon át egészen a bokáig és a csuklóig. 

A tetoválások lehetnek kicsik vagy nagyobbak, fekete-fehérben, vagy színesben készültek, biztos, hogy képesek a táj szépségét a teljes pompájukban ábrázolni. Legyen örök emléked a nyaralásról!

 

Más típusú tetkók is érdekelnek? Olvass tovább blogunkban! 

Homokóra tetoválás

Félhold tetoválás

Királylepke tetoválás

Harisnyakötő tetoválás

Minden nő másképp mutatja meg nőiességének erejét a külvilág számára. Ennek egy népszerű módja a harisnyakötő tetoválás viselése. Ezt a típusú tetkót kimondottan a nők részére tervezték, és fantasztikus alkalmat ad az önkifejezésre. Főként a magabiztos, és merész nők kedvence, akik hangsúlyozni szeretnék a nőiességüket. Ebben a tetkóban nem rejlik semmilyen bonyolult filozófia, viszont erős hatása van.

Amikor épp azon gondolkodsz, milyen legyen a következő tetkód, valószínű valami olyasmi motívumot keresel, amely fontos a számodra: van háttértörténete, és szimbolikája. Ez így is van jól, hiszen a leendő tetoválásod valószínű örökre a testeden marad, ezért lényeges, hogy a lehető legegyedibb legyen. Persze az sem baj, ha csak az érdekel, hogy egy menő dizájnt viselj magadon, és nem kutatod a jelentését. Akármelyik csoportba is tartozol, a homokóra tetoválás számodra is érdekes lehet. Vágjunk is bele!

A Hold évezredek óta az emberiség egyik legfőbb misztikuma. A mai napig inspirál minket mind spirituálisan, mind művészileg. Már az éjszakai égbolton való puszta megjelenése is elég ahhoz, hogy megérintsen bennünket a világegyetem misztériuma. 

A Hold persze tökéletes inspirációt ad a tetoválásokhoz is, hiszen a különböző fázisainak és színárnyalatainak megvan a maguk jelentése. Ezúttal a félholdat nézzük meg tüzetesebben. Ha új tetováláson gondolkodsz, akkor jó helyen jársz, inspiráló tetoválási ötleteket adunk!

Legyünk őszinték: a tökéletes tetoválás kiválasztása elég bonyolult dolog. Figyelembe kell venni azt, hogy a tetoválás egy életen át velünk marad, feltéve, hacsak nem távolíttatjuk el egy idő után. Ahogyan pedig közeleg a tetoválás időpontja, egyre nagyobb rajtunk a nyomás, hogy megtaláljuk a tökéletes formát.

Ezért azt javasoljuk neked, hogy keress tetoválásmintákat, hogy mélyebb értelmet, rokonítható szálakat kapcsolhass a történetedhez. Ilyen tetoválás ötlet például a királylepke. A királylepkét a pillangók királyának tekintik. Különösen gyönyörű, törékeny lény, megannyi szimbolikával karöltve, amelyek spirituális üzenetet is hordoznak magukban.

Ha ötleteket gyűjtesz az új tetoválásodhoz, olvass tovább. Vegyünk át minden szimbolikát, üzenetet, illetve néhány forma ötletet, és javaslatot. Kezdjük is el!