INGYENS SZÁLLÍTÁS GLS-SEL 38.990 Ft FELETT! | VÁLOGASS TÖBB, MINT 800 FÉLE TERMÉK KÖZÜL!

Azok a szexi harisnyakötő tetoválások - Tetoválásötletekkel

Betty
2023.08.09 08:00
Aug 09
Azok a szexi harisnyakötő tetoválások - Tetoválásötletekkel

Minden nő másképp mutatja meg nőiességének erejét a külvilág számára. Ennek egy népszerű módja a harisnyakötő tetoválás viselése. Ezt a típusú tetkót kimondottan a nők részére tervezték, és fantasztikus alkalmat ad az önkifejezésre. Főként a magabiztos, és merész nők kedvence, akik hangsúlyozni szeretnék a nőiességüket. Ebben a tetkóban nem rejlik semmilyen bonyolult filozófia, viszont erős hatása van.

Harisnyakötő történelem

A harisnyakötő évszázadok óta kedvelt ruhadarab, és a női ruházat alapvető része. Arra hivatott, hogy a harisnyát a szoknya alatt a helyén tartsa, mégpedig egy rugalmas szalag segítségével.

A régi időkben a nők még nem mutathatták meg a lábukat, ezért a harisnyakötő egy amolyan titkos kincsnek számított.

Egyes források szerint a harisnyakötő tetoválás a hagyományos esküvői öltözékéből ered, és az európai, valamint az amerikai nők még mindig előszeretettel viselik. Akárhogyan is, a harisnyakötő dizájnja kiemeli a nőies finomságot. 

Az ötlet természetesen átkerült a tetoválás világába is, és hódító útja azóta is töretlen. Szerencsére a harisnyakötő dizájnnak rengeteg változata létezik. Ezek közül a leggyakoribb az, amikor a comb felső részén foglal helyet, ezért nevezzük combfix tetoválásnak is. Te is szeretnél ilyet? Alakítsd ízlésed szerint, és vihetsz bele akár színeket is!

A harisnyakötő különleges kiegészítője megihlette a klasszikus irodalom szerzőit, és egyes híres filmrendezőket is, hogy hangsúlyozzák a hősnő nőiességét.

Így viseld a harisnyakötő tetoválást

A harisnyakötő tetoválás nem csak nőies, hanem egyenesen erotikus is: kiemelheted vele a vonzerőd, de belecsempészheted akár az egyéniségedet is. Csak rajtad áll, hogy mennyire leszel kreatív, és milyen dizájnt választasz!

Fedezd fel te is a harisnyakötő tetoválást, mint a női csáberő eszközét! Hűvösebb időben elrejtheted, és csak a kiválasztott társad láthatja, nyáron viszont meg is mutathatod egy rövidnadrág, vagy miniszoknya viselésével.

Sok változatos elemet tartalmazhat: lehet benne csipkemotívum, virágok, ékkövek, láncok, zsinórok, vagy fém díszítés.

 

Hagyd magad inspirálódni

Mutatunk neked néhány harisnyakötő tetoválást, hogy felfedezd, mennyire változatos stílusúak lehetnek. Mutasd meg belőlük a kedvencedet a tetoválódnak, és egészítsd ki a saját ötleteiddel, hogy jobban felfedhesd vele a személyiségedet.

 

Mandalával díszített harisnyakötő tetoválás

A mandala tetoválás a spiritualitást szimbolizálja. Ha még a lótuszvirágot is hozzáadod, jelképezheted vele a békét és az új kezdetet.

 

 @elysiantattoos

@mayanin

@lucky_13rva

 

 

Minimalista harisnyakötő tetoválás 

Egy ilyen tetkó egyszerű, és finom, viszont gyönyörű is.

@inkandpainttattoogallery

 

Virágzó harisnyakötő tetoválás 

Ha extra nőies tetoválásra vágysz, jó helyen vagy!

@craigvoodoo

@gemma.delimma tattoo

Magas harisnyakötő tetoválás 

Itt aztán van mit nézni, hiszen ez a tetoválás egyenesen három részből áll. 

@jackpeppiete

Harisnyakötő tetoválás fegyverrel 

A kés vagy a fegyver egy igen pikáns elemnek számít a harisnyakötőben. Ugyan férfias szimbólumokról van szó, itt mégis a nőiességhez adnak hozzá egy csipetnyi szenvedélyt és veszélyt. Gondolj csak a James Bond filmekre, ott is megjelenik ez a motívum, és igen szexi, erőteljes képnek számít. 

@moagallery

@devinhesketh

 

Harisnyakötő tetoválás késsel 

@tattoosagittarius

 

Harisnyakötő tetoválás fecskendővel 

Amolyan nővérke dizájn, ha szeretnél belevinni egy kis pikantériát a tetkódba.

@manulondono85

 

Masnis harisnyakötő tetoválás 

Ez a fajta nőiesen finom dizájn szexi választás a romantikus és álmodozó nők számára. 

@claudia.salvatori_tattoo

@ulfhednar_art

@tru_blu_tattoos

 

Mit el mond el rólad az, ha harisnyakötő tetoválásod van? 

A harisnyakötő tetoválással kifejezheted a nőiességedet, és a bájodat. Választhatod a minimalista változatát, de lehet egy jókora méretű tetoválásod is. Fejezd ki vele, mi mindenre képes egy nő az életben! 

Azt tanácsoljuk, hogy mindenképp egy olyan harisnyakötő tetoválást válassz, amely passzol a személyiségedhez. Őszintén bízunk benne, hogy ötleteink segítenek a döntés során, hogy a legjobb dizájnt választhasd ki. 

 

Az alábbi cikkek is érdekesek: 

A homokóra tetoválás jelentése és 6 fantasztikus tervezési ötlet

A félhold tetoválás szimbolikája + tetoválás ötletek

Lehull a lepel: mit jelent a nyakon lévő ajak-, és csóktetoválás?

A tetoválás minden nő számára mást jelent. Míg egyeseknek ez egy emlékeztető valami személyes vagy motiváló dologra, addig sokaknak inkább spirituális jellegű, és ami még fontosabb, az önkifejezés módja. Összegyűjtöttük neked a 9 legjobb ötletet! Meríts belőlük ihletet!

Egy tetoválás soha nem fogja ugyanazt jelenteni a tetoválás tulajdonosa és megfigyelője számára. Tűnhet valakinek egy tetkó butának és furának, míg egyúttal a viselője számára különlegesen egyedi jelentésű. Egy tetoválásról sokat elárul annak elhelyezése, és maga a minta is, és ezáltal képet kaphatsz a viselőjéről is.

Mivel a nyakon lévő tetoválás egy szembetűnő darab, az már biztos, hogy a tulajdonosának nincs rejtegetnivalója. Bármilyen motívum is kerül a nyakra, az az illető határozottságára, és nyíltságára utal.

A nyaktetoválás általában a nyak oldalsó részére  kerül. Vizsgáljuk meg együtt az eredetét és jelentését! Kezdjünk is bele!

A Hold évezredek óta az emberiség egyik legfőbb misztikuma. A mai napig inspirál minket mind spirituálisan, mind művészileg. Már az éjszakai égbolton való puszta megjelenése is elég ahhoz, hogy megérintsen bennünket a világegyetem misztériuma. 

A Hold persze tökéletes inspirációt ad a tetoválásokhoz is, hiszen a különböző fázisainak és színárnyalatainak megvan a maguk jelentése. Ezúttal a félholdat nézzük meg tüzetesebben. Ha új tetováláson gondolkodsz, akkor jó helyen jársz, inspiráló tetoválási ötleteket adunk!

Legyünk őszinték: a tökéletes tetoválás kiválasztása elég bonyolult dolog. Figyelembe kell venni azt, hogy a tetoválás egy életen át velünk marad, feltéve, hacsak nem távolíttatjuk el egy idő után. Ahogyan pedig közeleg a tetoválás időpontja, egyre nagyobb rajtunk a nyomás, hogy megtaláljuk a tökéletes formát.

Ezért azt javasoljuk neked, hogy keress tetoválásmintákat, hogy mélyebb értelmet, rokonítható szálakat kapcsolhass a történetedhez. Ilyen tetoválás ötlet például a királylepke. A királylepkét a pillangók királyának tekintik. Különösen gyönyörű, törékeny lény, megannyi szimbolikával karöltve, amelyek spirituális üzenetet is hordoznak magukban.

Ha ötleteket gyűjtesz az új tetoválásodhoz, olvass tovább. Vegyünk át minden szimbolikát, üzenetet, illetve néhány forma ötletet, és javaslatot. Kezdjük is el!