Válogass több, mint 700 termék közül! | Hétfőtől péntekig kiszállítás 1 munkanapon belül.

5 lépés, hogy megtaláld a legjobb tetoválót!

Betti
2022.10.12 12:21
Okt 12
5 lépés, hogy megtaláld a legjobb tetoválót!

Egy új, egyedi tetoválás készíttetése mindig egy nagyon izgalmas pillanat. Útmutatónk segítségével megtalálhatod a tökéletes művészt!

1. Tudd, hogy mit akarsz!

Először is még otthon gondold át, hogy mit szeretnél kapni. Ha már van elképzelésed, akkor a tetováló is jobban fogja látni, hogy milyen stílust kedvelsz. Ezen a ponton érdemes átgondolnod a tetkó elhelyezését, valamint azt is, hogy milyen költségvetésed van rá. Ezekre egyébként a művész is rákérdezhet, amikor kapcsolatba lépsz vele, tehát ha már van elképzelésed a tetoválásodról, akkor jelentősen gyorsíthatod a folyamatot.

Ám minél többet tudsz arról, hogy mit akarsz, annál könnyebb lesz olyan művészt találnod, aki azt el tudja készíteni. Kezdd el gyűjteni a referencia képeket a tetoválód számára, és küldd el online, vagy mutasd meg neki személyesen. Fontos, hogy tudd, a legtöbb művész nem másol egy az egyben tetoválást, fontos számára, hogy a kész mű egyedi legyen.


2. Vannak különleges igényeid?

Lehet, hogy egy intim helyre kerülő tetoválást jobban szeretnél egy azonos nemű tetoválóval elkészíttetni, vagy csak kerekesszékkel is megközelíthető szalont keresel? Inkább mennél egy közeli helyre, mintsem utazz pár órát? Fontos, hogy az üzlet egy csendes helyen legyen? Gondold át, hogy mit szeretnél, mert ez segít leszűkíteni a választható szalonok listáját, és megelőzni a csalódásokat.

A jó tetoválás általában megéri az árát, de ha nem tudod egyben kifizetni, akkor érdemes rá gyűjtened, mintsem megelégedni egy másik, vagy kisebb mintával. A legjobb tetoválásokra mindig érdemes várni!


3. Indulhat a számodra legjobb tetováló felkutatása!

Kereshetsz művészt helyszín, és stílus alapján. Ezek a szempontok segítenek leszűkíteni kiválasztást. Böngéssz a neten, ments el néhányat közülük, és ha döntöttél valaki mellett, akkor foglalj hozzá időpontot! Ez a kereső is a segítségedre lehet: Magyar Tetoválók, Tattoodo.com.

Ha már a neten nézelődve szerelembe estél egy tetováló munkáival, az egy jó jel arra, hogy tőle akarj magadnak egy mintát. Mivel a tetoválás örökké tart, ezért megéri rászánni az időt, hogy megtaláld a tökéletes matchet! Később még hálás leszel magadnak azért, hogy a projekthez megkerested a számodra legjobb tetováló művészt.


4. Lépj kapcsolatba a kiválasztott művésszel!

Akár több személlyel is felveheted a kapcsolatot. Mindegyiküknél más az időpont foglalási folyamat. Van, akivel majd csak telefonon tudsz megbeszélni egy konzultációt, de akad, akivel e-mailben, vagy egy foglalási rendszeren belül is van lehetőséged közölni az elképzeléseidet (minta, méret, elhelyezés), és még képeket is csatolhatsz hozzá. Minél részletesebb infókat osztasz meg vele, annál közelebb kerültök a célhoz.

Ha nem vállalja a konzultációt, akkor ne legyél csalódott. Lehet, hogy csak nagyon elfoglalt, és nincs ideje teljesíteni a kérésedet záros határidőn belül. Ha erről van szó, és ragaszkodsz hozzá, akkor várd meg, míg szabad lesz. Ha szeretnél mielőbb tetkót, akkor keress egy másik tetoválót. Biztosan találsz!


5. Vegyél részt a konzultáción!

A konzultáció gyakorlatilag egy egyszerű beszélgetés a tetoválóddal a leendő tetoválásodról. Ekkor alakul ki felé a bizalom. Feltehetsz neki kérdéseket, és ő is informál a részletekről. Ez a megbeszélés egy olyan alkalom, amikor megbizonyosodhatsz arról, hogy 100%-ban elégedett vagy-e a választásoddal. Amennyiben igen, akkor nincs más hátra, mint hogy megbeszéljetek egy időpontot. Utána már csak annyi a dolgod, hogy hátradőlj, és lazíts. Hamarosan vár az új tetoválásod!

Ha kétségeid vannak, aludj rá párat, vagy kezdj el újra keresgélni. A lényeg, hogy biztos legyél a választásodban, és szánj rá időt. Végezz kutatásokat, ne kapkodj, és hallgass a szívedre. Ha ezt a három dolgot megteszed, garantáltan megtalálod a számodra legjobb tetováló művészt.

Kívánjuk, hogy a tetoválási élményed a lehető legjobb lehessen!



 

 

Hurrá, itt az ujjatlan felsők, topok, rövid sortok, fürdőruhák és bikinik évszaka! Ráadásul nyáron mindenki szívesen mutatja meg a tetoválását az utcán, és a strandon. Tedd te is bátran, de javasoljuk, hogy gondoskodj a tetkód fényvédelméről, és állapotának megőrzéséről is!

Sosem volt még tetoválásom, így annyira izgultam előtte, amennyire csak lehetett. Az ismerőseim szerint túl is agyaltam kissé, de legyen: legalább elég felkészültnek éreztem magam erre a nagy lépésre. Nem csak a tetoválás mintáját választottam ki alaposan, de cikkek tömkelegét is elolvastam a neten. Így bukkantam rá az Inkness tetoválás utóápoló termékekre is.

Sok hölgy tart a nyári szemöldöktetoválástól a meleg, az izzadás, és az erős napsugárzás miatt. Elmondjuk, mit kell tudnod erről a típusú sminktetoválásról, hogy nyáron is biztonsággal elmehess kezelésre. Emeld ki te is a szépséged egy gyönyörűen ívelt szemöldökkel!

A tetoválóeszközök hihetetlen fejlődésen mentek keresztül az ókortól napjainkig. Fedezd fel, milyen út vezetett a mai tetoválógépekig!