INGYENS SZÁLLÍTÁS GLS-SEL 38.990 Ft FELETT! | VÁLOGASS TÖBB, MINT 800 FÉLE TERMÉK KÖZÜL!

Az első tetoválásom utóápolásának története

Betti
2022.08.17 12:21
Aug 17
Az első tetoválásom utóápolásának története
Sosem volt még tetoválásom, így annyira izgultam előtte, amennyire csak lehetett. Az ismerőseim szerint túl is agyaltam kissé, de legyen: legalább elég felkészültnek éreztem magam erre a nagy lépésre. Nem csak a tetoválás mintáját választottam ki alaposan, de cikkek tömkelegét is elolvastam a neten. Így bukkantam rá az Inkness tetoválás utóápoló termékekre is.

Tudtad, hogy az első két hétben a legfontosabb, hogy ápold a friss tetoválásod?

Ezek a napok a legdöntőbbek ugyanis abban, hogyan gyógyul. Örültem, hogy erről még a tetkó megrajzolása előtt hallottam, így nem utána kellett hosszú napokat várnom a futárra, hogy a megrendelt termékekhez jussak, hanem ott voltak, amikor szükségem volt rájuk.

Mutatom, hogy milyen tetoválás utóápoló termékekkel kényeztettem a bőrömet:


1. Inkness® After Tattoo tetoválás utóápoló krém

Ez a krém hatalmas segítség volt az első :) tetkómnak. Már az illata is nyugtatólag hatott rám. A második meglepetés az volt, hogy a könnyű állagú krém hipp-hopp felszívódott, nem kellett hosszú perceket szobroznom, és vigyázni a bőrömre, hogy ne érjen hozzá semmi. Zsírosságnak nyoma sem volt.

Mennyei mannának számított, és szépen le is hámlott a tetoválásom pár nap alatt. Az alkalmazási útmutatót követve két hétig használtam, (igen a hámlás után is) addig óvta, és vitalizálta a bőrömet. Persze nem bírtam magammal, naponta többször is bekentem vele a megtisztított tetkót vékony rétegben. 

Egyébként sok mindenkinek meséltem a tetoválásomról, és büszkén mutogattam. Amit furcsálltam, hogy a többségnek elkerekedett a szeme, amikor elmondtam, hogy mivel krémezem a kezem. Úgy éreztetem mintha nem tudnák, hogy már lehet kapni kifejezetten erre a célra kifejlesztett terméket. Persze nem mindegy, hogy milyen krém, mert sajnos sok a gagyi, ezért csakis megbízható forrásból vásároljatok!

Az Inkness® After Tattoo krém 7% D-Panthenol tartalmával, és 98%-ban természetes eredetű összetevőivel számomra a megbízható társ az első 2 hétben.

 

Tipp:

A friss tetoválást az Inkness® Tattoo Soap-pal érdemes minden krémezés előtt tisztítani. Ez egy különleges lemosó- és tisztító szappan, mely szuper hűsítő hatását nagy részben D-Panthenol és a mentol tartalmának köszönheti. Használd te is az Inkness® After Tattoo krém felkenését megelőzően, a bőröd hatékony tisztítása céljából.

Betti

 

Megpróbáltuk összeszedni az utóápoláshoz tartozó tippeket és miérteket. Ez a cikk több tetováló művésszel egyeztetve született meg, de már az elején kihangsúlyoznám, hogy ez nem szentírás és igen vannak, akik másképpen csinálják vagy javasolják. Ha a tetoválód másképpen javasolja az utóápolást, mindenképpen egyeztess vele, mert a garanciát Ő vállalja.

 

Először is hadd gratuláljunk a döntésedhez! A sminktetoválás egy nagyszerű módja annak, hogy egy szebb arc nézzen rád vissza a tükörből, és te is magabiztosabb legyél. Ebben a bejegyzésben ütős tippeket kapsz ahhoz, hogy minden rendben legyen a sminktetkód körül.

A kutya az emberiség állandó kísérője, az ember legjobb barátja. Rengeteg történet, és számtalan fantasztikus kutyatetoválás bizonyítja ezt. Ezzel a gyűjteménnyel az ebek előtt tisztelgünk. Tarts velünk, ha nagy rajongójukként neked is mosolyt csalnak az arcodra a kutyás kölyökképek, vagy te magad is szeretnél ilyen tetoválást.

Egy tetkó gyógyulásához nagyjából 2-3 hét szükséges. Ez idő alatt a bőr teljes gőzzel rajta van, hogy a folyamat mielőbb végbemenjen. Ránézésre egy tetoválás már akár 1-2 hét után is gyógyultnak tűnik, de a bőr összes rétegének ehhez még további néhány hétre szüksége van. Néhány esetben a teljes gyógyulási idő akár 4-6 hónapig is elhúzódhat. Mutatjuk, hogy milyen fázisokra számíthatsz!