INGYENS SZÁLLÍTÁS GLS-SEL 38.990 Ft FELETT! | VÁLOGASS TÖBB, MINT 800 FÉLE TERMÉK KÖZÜL!

Az ember legjobb barátja egy tetováláson - Kutyás motívumok

Betti
2022.11.06 07:09
Nov 06
Az ember legjobb barátja egy tetováláson - Kutyás motívumok

A kutya az emberiség állandó kísérője, az ember legjobb barátja. Rengeteg történet, és számtalan fantasztikus kutyatetoválás bizonyítja ezt. Ezzel a gyűjteménnyel az ebek előtt tisztelgünk. Tarts velünk, ha nagy rajongójukként neked is mosolyt csalnak az arcodra a kutyás kölyökképek, vagy te magad is szeretnél ilyen tetoválást.

Inspirációk kutyás tetoválásokhoz

Nem tudod, hogy mit szeretnél kifejezni egy kutyás motívummal? Megértjük, ha bizonytalan vagy. Hadd segítsünk! Egy ilyen különleges tetoválással emléket állíthatsz egy híres kutyának, a sajátodnak, de az általános szeretetedet is kimutathatod ezen állatok iránt.

Ha nincs elég inspirációd, keress kutyaszereplőre íródott könyvet, vagy filmet, melyek tökéletes ihletet adhatnak a kutyatetováláshoz. Garantáljuk, hogy bőven lesz anyagod, hiszen a kutyákat körülbelül 40 000 évvel ezelőtt háziasították.

 

Néhány klasszikus zenei szám/ballada a kutyatetoválás-tervezés aláfestéséhez:

Sublime, és Cat Stevens "I Love My Dog"

The Stooges "I Wanna Be Your Dog"

Elvis "Ol' Shep" és az "A Dog's Life"

Ami a filmeket illeti, nekünk nagy kedvencünk az, amelyik Hachiko-ról szól, aki majdnem kilenc évig várta a Shibuya állomáson mindennap azt, hogy visszatérjen gazdája. Emlékszel Baltóra? 1925-ben Nome-ban, egy alaszkai kisvárosban diftériajárvány tört ki, és egy csomó kutyaszánt küldtek a szérum szétszórására, hogy megállítsák a betegséget. Sok kutya segített megmenteni a városlakókat, de a mai napig emlékeznek Baltó, a szibériai husky legendás hőstettére.

Ezeken kívül is rengeteg film létezik, amelyekben a kutyák életeket mentenek meg, figyelmeztetik gazdáikat a veszélyre, és aktívan kifejezik az embertársaik iránti odaadásukat és szeretetüket.


A legjobb kutyatetoválás stílusok

  • Hagyományos - merész, és könnyen felismerhető.
  • Realista - olyan, akár egy fénykép.
  • Akvarell - színes, mókás portré a kedvencedről.
  • Geometrikus - személyre szabható kutyatetoválás.
  • Blackwork - a nagy kontrasztok, textúrák szerelmeseinek.
  • Fineline - kifejező és mozgással teli stílus.

A leggyakoribb tetoválásokon szereplő kutyafajták

Bulldog tetoválás

A bulldogok a hűség és a kedvesség mintaképei, akik leginkább nyálas csókjukról híresek.

Pitbull tetoválás

Sokan idegenkednek tőle, de a pitbullok valójában tele vannak szeretettel.

Dobermann tetoválás

Egy dobermannt szeretnél tetoválásként? Elegáns, esztétikus, erőteljes dizájnú tetoválást fogsz kapni.

Corgi tetoválás

Nincs is aranyosabb, mint egy ilyen tömzsi kutyus tetoválás.

Chihuahua tetoválás

Ezek a Koreából érkező kutyák tökéletes portréalanyok.

Siba Inu tetoválás

Már a megjelenése is örömet sugároz, nem csoda, hogy sokan szeretik.


Reméljük, hogy tetszett neked ez a kutyatetoválási útmutató.

 

A tetoválóeszközök hihetetlen fejlődésen mentek keresztül az ókortól napjainkig. Fedezd fel, milyen út vezetett a mai tetoválógépekig!

Egy új, egyedi tetoválás készíttetése mindig egy nagyon izgalmas pillanat. Útmutatónk segítségével megtalálhatod a tökéletes művészt!

Sosem volt még tetoválásom, így annyira izgultam előtte, amennyire csak lehetett. Az ismerőseim szerint túl is agyaltam kissé, de legyen: legalább elég felkészültnek éreztem magam erre a nagy lépésre. Nem csak a tetoválás mintáját választottam ki alaposan, de cikkek tömkelegét is elolvastam a neten. Így bukkantam rá az Inkness tetoválás utóápoló termékekre is.

Egy tetkó gyógyulásához nagyjából 2-3 hét szükséges. Ez idő alatt a bőr teljes gőzzel rajta van, hogy a folyamat mielőbb végbemenjen. Ránézésre egy tetoválás már akár 1-2 hét után is gyógyultnak tűnik, de a bőr összes rétegének ehhez még további néhány hétre szüksége van. Néhány esetben a teljes gyógyulási idő akár 4-6 hónapig is elhúzódhat. Mutatjuk, hogy milyen fázisokra számíthatsz!