Válogass több, mint 700 termék közül! | Hétfőtől péntekig kiszállítás 1 munkanapon belül.

Milyen ruhát vegyek fel a tetoválás napján?

Betti
2022.10.19 21:35
Okt 19
Milyen ruhát vegyek fel a tetoválás napján?

Ez attól függ. Egyes területek a testeden sokkal nehezebben érhetőek el, mint a többi. Főleg, ha olyan helyről van szó, amelyet nem igazán mutatsz meg a világnak. Ebben az összefoglalóban minden testrészt számba veszünk, a fejed búbjától kezdve egészen a bokádig. Így biztosan tudni fogod, hogy mit viselj!

Megnyugodhatsz, a tetoválók vállalják a teljes diszkréciót, és tetoválás közben nem lehet jelen csak te és ő. Ha kényelmetlenül érzed magad, akkor csak szólj, és a tetoválód megpróbál segíteni ezen a legjobb tudása szerint.


Milyen ruhát vegyek fel a nyaki tetováláshoz?

A garbó kizárt. A legjobb, ha egy olyan, nem túl mély kivágású felsőt veszel fel, amely engedi a művészt, hogy hozzáférjen a nyakadhoz. A tetoválás során a hátadon, vagy oldalt fogsz feküdni, és a művész egészen közel hajol majd hozzád. Egy kényelmes és laza felső tökéletes megoldás. A lényeg, hogy a ruha ne legyen útban, és ne is legyen festékes.


Váll tetoválás

A spagettipántos, vagy a cső felső tökéletes lesz ehhez a tetkóhoz. Talán ez utóbbi a legjobb, mert a művésznek még a pántokat sem kell kerülgetnie. Ha mégis maradsz a pántnál, a tetováló megkérhet rá, hogy húzd le, illetve leragaszthatja.


Mellkas tetoválás

Ez attól függ, hogy mekkora a tetoválandó terület. A kisebbekhez jól jön egy cső felső, vagy egy mélyen vágott spagetti pántos top. A nagyobbak esetében előfordul, hogy le kell venned a felsőt. Mivel ez egy érzékeny terület, a mellbimbókat a művész általában lefedi, hogy vigyázzon rájuk.


Hát tetoválás

Egyes hát tetoválás esetében megoldható, hogy egy nyitott hátú inget viselj. De előnyös az is, ha megfordítasz egy gombos felsőt úgy, hogy a hátad szabadon legyen, de a mellkasod fedve. Ám, ha nem maradhat a felső, akkor kapsz mellbimbó védőt.

Mivel a folyamat alatt a hasadon fogsz feküdni, ajánljuk a gumis derekú nadrágokat, szoknyákat. Ezek egyrészt kényelmesek, mert nem nyom majd a gomb+cipzár kombó. Másrészt amennyire szükséges a varráshoz, lehúzhatók.


Mit viseljek a mell oldalsó részének a tetoválásához?

Hölgyeknél ehhez a varratáshoz alkalmas lehet egy bő szabású ing, amit elhúznak az útból. Az úgynevezett leejtett karlyukú ing is kiváló. Ha nagyon szégyenlős vagy, akkor gondold át ezt a típusú tetkót. A férfiak általában nem szoktak ebből ügyet csinálni.


Mell alatti tetoválás

Általában ahhoz, hogy ez a tetoválás működjön, a hölgyeknek le kell venni a melltartót. Ez a garancia arra, hogy a tetoválás görbületei természetesek lesznek. Egy buggyos crop top, vagy egy lazább sportmelltartó szuper lehet, illetve ha le kell vetkőznöd, akkor a mellbimbók is letakarásra kerülnek. Itt említjük meg a szegycsont tetoválást, amelyre gyakorlatilag ugyanezek az öltözködési szabályok az érvényesek.


Has tetoválás

A felsőd legyen kényelmesen laza, hogy fel tudd húzni. A maximális komfort érdekében a nadrág/szoknya rendelkezzen rugalmas derékkal. A fehérneműd is olyan legyen, amelyet szívesen megmutatsz, illetve szintén kényelmesnek érzed. Egy bikini, illetve egy fürdőalsó kevésbé intim hatású lehet, mint egy bugyi.


Mit vegyek fel a csípő tetováláshoz?

Bármit is veszel fel, legyen lejjebb húzható, és könnyű anyagú. Hölgyek esetében a szoknyával könnyű bánni, hogy szükség esetén a művész elérje az intimebb területeket is.


Fenék tetoválás

Hölgyeknél a legjobb választás egy magasan vágott tanga vagy egy g-string fazonú alsó. Viselhetsz egy hosszú felsőt, amelyet aztán elhúzol az útból.


Ti egyetértetek az alábbi idézettel?

"Bárki, akinek van tetoválása, tudja, hogy amint megvan az első, és sétálsz ki az ajtón, már a következőt tervezed." Chris Evans

Mi az Inkness-nél® igen, ezért igyekeztünk feltérképezni az összes testrészt, amire tetoválás kerülhet. Olvasd el a blog további cikkeit is! -> Inkness® blog 

 

Minden egyes évben a születésnapodon kapsz egy új esélyt a megújulásra. Ez egy igazi mérföldkő mindenki életében. Visszatekintünk a múltra, és újult erővel nézünk a jövőbe. Mi is lehetne jobb esély egy új kezdetre, mint egy friss szülinapi tetkó, amellyel kifejezheted a személyiségedet?

Hurrá, itt az ujjatlan felsők, topok, rövid sortok, fürdőruhák és bikinik évszaka! Ráadásul nyáron mindenki szívesen mutatja meg a tetoválását az utcán, és a strandon. Tedd te is bátran, de javasoljuk, hogy gondoskodj a tetkód fényvédelméről, és állapotának megőrzéséről is!

Megpróbáltuk összeszedni az utóápoláshoz tartozó tippeket és miérteket. Ez a cikk több tetováló művésszel egyeztetve született meg, de már az elején kihangsúlyoznám, hogy ez nem szentírás és igen vannak, akik másképpen csinálják vagy javasolják. Ha a tetoválód másképpen javasolja az utóápolást, mindenképpen egyeztess vele, mert a garanciát Ő vállalja.

 

Először is hadd gratuláljunk a döntésedhez! A sminktetoválás egy nagyszerű módja annak, hogy egy szebb arc nézzen rád vissza a tükörből, és te is magabiztosabb legyél. Ebben a bejegyzésben ütős tippeket kapsz ahhoz, hogy minden rendben legyen a sminktetkód körül.