INGYENS SZÁLLÍTÁS GLS-SEL 38.990 Ft FELETT! | VÁLOGASS TÖBB, MINT 800 FÉLE TERMÉK KÖZÜL!

Szüless újjá egy születésnapi tetoválással!

Betti
2022.10.17 10:30
Okt 17
Szüless újjá egy születésnapi tetoválással!

Minden egyes évben a születésnapodon kapsz egy új esélyt a megújulásra. Ez egy igazi mérföldkő mindenki életében. Visszatekintünk a múltra, és újult erővel nézünk a jövőbe. Mi is lehetne jobb esély egy új kezdetre, mint egy friss szülinapi tetkó, amellyel kifejezheted a személyiségedet?

A tetoválók be tudnak róla számolni, hogy elég gyakran készítenek tetoválást születésnapra. Vannak, akik már egy jó ideje készülnek rá, míg mások ajándékba kapnak egy utalványt, vagy épp a jeles napon ébrednek fel ezzel a kívánsággal.


Mondd, te magadra varratod, hogy mikor születtél?

Egy születésnapi dátum tetoválással például egyszerűen ki tudod fejezni az örömöd, hogy erre a világra születtél. Egyúttal annak is ékes jele, hogy maximálisan élvezed az életed minden egyes pillanatát, és ünnepeled azt. A születésnap nem egy szimpla dátum, és ha magadra tetováltatod, azt jelenti, hogy nagyon lényeges a számodra.

Amikor ránézel, ez a dátum mindig emlékeztetni fog rá, hogy hány éves vagy, és hogy itt az ideje, hogy felfedezd az élet kínálta új élményeket. Ez a tetoválás hálára tanít.

 

Inkness® tipp: évszámos tetoválás, gyermek portré tetoválás. Tehát magadra tetováltathatod csak a szülinapi dátumod (akár perccel együtt), vagy a babakori arcod. Egyesek a csillagjegyüket is magukon viselik. De természetesen bármilyen minta megállja a helyét, amelyikre nagyon vágysz, nem feltétlenül kell kapcsolódnia a születésnapi dátumodhoz.

 

Ezeket gondold át a szülinapi tetkód varratása előtt:

  1. Határozd meg a megfelelő mintát, és színt. Válogass bátran, és inspirálódj!
  2. Gondold át, hogy mit szeretnél vele kifejezni.
  3. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy valóban illik-e hozzád a kiválasztott tetkó dizájn és szín tekintetében, vagy csupán egy kósza fellángolás?
  4. Olyan tetoválóművészt keress, akinek kifejezetten tetszenek a művei, és megbízol benne.
  5. A tetoválás helye sem mindegy olykor, például a karriered szempontjából. Mennyire szeretnéd, hogy látható legyen?


Inkness tipp: Érdemes már jóval a születésnapod előtt felkeresni egy tetováló szalont, és lefoglalni egy alkalmas időpontot, hogy biztosan meg tudd valósítani az álmod!

Te vagy olyan bátor, mint Gloria Weberg, aki nemrég (2022. március 2-án) töltötte be a 100. életévét? Az ő ajándéka a maga számára egy, a fél karját beborító tetoválás volt. Az ő esete is bizonyítja, hogy sosem késő elkezdeni: elsőként 80 évesen varratott, ekkor a gyermekei arcát örökítette magára. Azóta tíz évente látogatja meg a tetoválóját.

Döntöttél? Engedd meg, hogy gratuláljunk! Ápold a tetoválásod az alábbi csomagjaink valamelyikével!

Tetoválás gondos ápolás csomag I vagy Tetoválás gondos ápolás csomag II


 A csomagok tartalma:

1 db After Tattoo (30 ml) és (100 ml) utóápoló (utókezelő) krém

1, illetve 2 db Tattoo Soap (50 ml) lemosó és tisztító szappan

1 db Tattoo Sunscreen (10 ml) és (100 ml) 50 faktoros fényvédő tetovált bőrre

1 db Daily Care (100ml) hidratáló krém tetovált bőrre

Ünnepeld te is egyedi módon a születésnapodat egy szuper tetkóval!

 

Egy új, egyedi tetoválás készíttetése mindig egy nagyon izgalmas pillanat. Útmutatónk segítségével megtalálhatod a tökéletes művészt!

Hurrá, itt az ujjatlan felsők, topok, rövid sortok, fürdőruhák és bikinik évszaka! Ráadásul nyáron mindenki szívesen mutatja meg a tetoválását az utcán, és a strandon. Tedd te is bátran, de javasoljuk, hogy gondoskodj a tetkód fényvédelméről, és állapotának megőrzéséről is!

Te is gondolkodsz már azon, hogyan ünnepeld az év legromantikusabb napját, a Valentin napot a kedveseddel? Mindannyian szeretnénk valamilyen egyedi módon kifejezni az érzelmeinket a párunk felé. A közös tetoválás egyedülálló módja annak, hogy bemutassátok a világnak az összetartozásotokat.

Sosem volt még tetoválásom, így annyira izgultam előtte, amennyire csak lehetett. Az ismerőseim szerint túl is agyaltam kissé, de legyen: legalább elég felkészültnek éreztem magam erre a nagy lépésre. Nem csak a tetoválás mintáját választottam ki alaposan, de cikkek tömkelegét is elolvastam a neten. Így bukkantam rá az Inkness tetoválás utóápoló termékekre is.