INGYENS SZÁLLÍTÁS GLS-SEL 38.990 Ft FELETT! | VÁLOGASS TÖBB, MINT 800 FÉLE TERMÉK KÖZÜL!

Minden, amit tudni akartál a különleges mikrorealisztikus tetoválásokról

Betty
2023.10.09 10:00
Okt 09
Minden, amit tudni akartál a különleges mikrorealisztikus tetoválásokról

Napjainkban a mikrorealista stílusú tetoválás az egyik legnépszerűbb tetkó a világon. Kis méretű, valósághű műről van szó, és köszönhetően a speciális elkészítési technikájának, és a részletes kidolgozásának, a megjelenése nagyon hasonlít egy fényképre.

Ahhoz, hogy ennyire élethű lehessen, a tetováló gondos tervezésére, kivételes ügyességére és technikai tapasztalatára van szükség. A kis méretű mikrorealista tetoválások hihetetlenül részletesek. Népszerű minták: virágok, állatok, tájképek és portrék. A valóság megjelenítése mellett szívesen elrugaszkodik attól, és akár egy fantáziabirodalomba is elrepíthet.

Most beavatunk a mikrorealista stílusú tetoválás titkaiba!

Ezek a stílusok tartoznak a mikrorealizmushoz 

Dotwork -  ez az egyszínű, fekete-fehér tetoválási stílus nagyon trendinek számít. A minták apró pontokból készülnek, a teljes kép csak távolról áll össze. Gyakran kombinálják őket a szimmetrikus geometrikus tetoválási stílussal.

Hiperrealista ábrázolásmód - ez a leginkább valósághű tetoválás, olyannyira, hogy teljesen megtéveszti a szemet. A tetkó órákig készül, mivel e technika megkívánja a nagy alaposságot.

 

A mikrorealisztikus tetoválásoknak rajzolnak körvonalakat? 

Nem, hiszen ezek a tetkók a 3D-s hatás elérése érdekében az éles fekete kontúrok helyett kevésbé határozott körvonalakat, fokozatos árnyékolást és rétegezést alkalmaznak.

 

Hogyan tehetem tartóssá a mikrorealisztikus tetoválásomat?

Egy tetkó tartósságát számos tényező befolyásolja. Előfordulhat ugyan, hogy az apró részletek és a világos árnyalatok gyorsabban halványulnak, mint a sötét és fekete vonalak, de mégis meg tudsz néhány dolgot tenni azért, hogy tovább tartsanak.

1. Olyan művészt keress, aki kifejezetten ennek a stílusnak a specialistája, hiszen ő biztosan rendelkezik kellő gyakorlattal, és megfelelő minőségű, tartós pigmenteket fog használni az elkészítéshez.

2. Figyelj a tetoválás utóápolására, és a napvédelemre (ultraibolya sugarak elleni védelem) is. Mindkettő kulcsfontosságú ahhoz, hogy sokáig tudj gyönyörködni a mikrorealista stílusú tetkódban.

A mikrorealista ábrázolásmód nagyon részletes, megjeleníti az anyagokat, a fényeket, és az árnyékokat is. Nézd csak!

1. Dorombolós cicamica

https://hu.pinterest.com/pin/140806231676990/

pannawisniatattoo

https://www.instagram.com/p/Ct_umpmMaCf/

 

2. Kutyások figyelmébe

https://hu.pinterest.com/pin/308144799519817423/

teri_tattoo

https://www.instagram.com/p/CoFym24roD2/?img_index=1

3. Mikrorealisztikus tetkó a szép lábakért

https://hu.pinterest.com/pin/354025220723847427/

4. Virággyűjteménybe való

https://hu.pinterest.com/pin/79376012177710574/

natashajessietattoos

https://www.instagram.com/p/CrTvGaQA731/?img_index=1

 

5. A szem a lélek tükre

https://hu.pinterest.com/pin/748442031840701866/

 

Ugyan az elkészítésük a méretük és a részletességük miatt időigényes és költséges (főleg, ha a minta összetett) lehet, de mégis érdemes bevállalni egy ilyen mikrorealisztikus tetkót, mert egyszerűen fantasztikusan néz ki!

A tetoválások népszerűbbek, mint valaha, és ez már így is fog maradni.

Manapság rendkívül felkapottak, a legtöbb embernek van legalább egy, vagy kettő, azonban lehet még ők sem tudják róluk ezeket a tényeket. Te vajon hallottál már róluk?

A tetoválás évszázadok óta a kommunikáció egyik csendes megtestesülése. Átlépi a nyelvi korlátokat, kifejezi a kulturális hovatartozást, emlékeket szimbolizál, esetleg hiedelmeket és ideológiákat fejez ki.

A tetoválás ugyanúgy önkifejezési forma, mint például a zene, az írás vagy a tánc. A belső énedet tükrözi. Azonban az a tény, hogy kitörölhetetlenül ott marad a testeden, még személyesebbé teszi a mivoltát.

Hogy ne csak a felszínt kapargassuk, ebben a cikkben részletesebben megvizsgáljuk, hogy szerintünk miért éppen a tetoválás az önkifejezés legtökéletesebb formája.

Szóval tetoválást szeretnél…amit először csinálunk az életben, jó, ha emlékezetes marad. Fokozottan igaz ez a tetoválás esetében, mert jó eséllyel örökké a bőröd része lesz. Egy manikűr, vagy egy szépen elkészített frizura egy idő után megújításra vár, de a tetoválás sokkal tovább veled marad.

Tehát érthető oka van annak, hogy azt tanácsoljuk, jól gondold át a tetoválásod. Mutatjuk, hogy mikre kell figyelned ezzel kapcsolatban.

Tény, ha rákeresel az interneten a tetoválásokra, több fehér, és kevesebb sötét bőrre festett tetoválást fogsz látni. Ezek után nem csoda, ha megfordul a fejedben, lehetséges - e egyáltalán megvalósítani az általad kívánt tetoválást? Segítünk eligazodni az egymásnak ellentmondó információk között!