INGYENS SZÁLLÍTÁS GLS-SEL 38.990 Ft FELETT! | VÁLOGASS TÖBB, MINT 800 FÉLE TERMÉK KÖZÜL!

Ezt a 3 dolgot fontold meg, mielőtt tetoválást készíttetsz

Betty
2023.06.12 11:49
Jún 12
Ezt a 3 dolgot fontold meg, mielőtt tetoválást készíttetsz

Szóval tetoválást szeretnél…amit először csinálunk az életben, jó, ha emlékezetes marad. Fokozottan igaz ez a tetoválás esetében, mert jó eséllyel örökké a bőröd része lesz. Egy manikűr, vagy egy szépen elkészített frizura egy idő után megújításra vár, de a tetoválás sokkal tovább veled marad.

Tehát érthető oka van annak, hogy azt tanácsoljuk, jól gondold át a tetoválásod. Mutatjuk, hogy mikre kell figyelned ezzel kapcsolatban.

1. A tervezésen sok minden múlik - legyél alapos

Egy tetoválás megtervezése alapvető fontosságú, tehát gondold át alaposan. Egy szép dizájn “örök” örömet okozhat, de például ha egy személy nevét választod mintául, a kapcsolat romlásával hamar megbánhatod a döntésedet. A mintán túl azonban más is fontos: azt is mérlegeld, hogy hová, melyik testrészedre kerüljön a tetoválás.
Természetesen egy rossz választás esetén is van megoldás, de a tetoválás eltávolíttatásának folyamata költséges és fájdalmas. Szóval fedő tetoválás helyett inkább azt ajánljuk, hogy inkább most hozd meg a megfelelő döntést.
Jobb időzni a tetoválás kiválasztásával, mint szégyellni egy rossz döntést a következő években.


2. Gondoskodj a saját biztonságodról

Győződj meg róla, hogy az adott helyiség, ahol majd elkészül a tetoválásod, rendben van. Értjük itt ezalatt például, hogy az üzlet megfelelően felszerelt, betartják a higiéniai szabályokat, és nem vagy kitéve egészségügyi kockázatoknak sem.


3. Készülj fel rendesen a nagy napra

A tetoválás napja mindig izgalmas és néha stresszes is, főleg, ha hajlamos vagy a szorongásra. Ezért azt tanácsoljuk, hogy a foglalt időpont előtti napon aludd ki magad alaposan, és aznap is igyekezz nyugodt maradni.

A tetoválásra ne menj el éhesen, és szomjasan, vegyél magadhoz otthon némi egészséges harapnivalót és innivalót /persze nem alkoholra gondoltunk/. Nincs semmi szükséged alacsony vércukorszintre.

Tartsd szem előtt a fenti tippeket, és ideális elhelyezésű, tökéletes tetoválásod lehet.


További cikkeink, hogy az első tetkód valóban sikeres legyen:
Milyen ruhát vegyek fel a tetoválás napján?
5 lépés, hogy megtaláld a legjobb tetoválót! 
Tetoválás utóápolás, hogy valóban tartós legyen!

Néhány merész vállalkozó egyszerűen csak kedvet kap egy jó kis tetováláshoz, és minden különösebb teketóriázás nélkül már foglalja is lefelé élete első időpontját. Míg másoknak ez egy kicsit több időbe telik, hiszen idegesek, és szeretik átgondolni a dolgokat. Ha te is hasonló cipőben jársz, ne a fals rémtörténeteket olvasgasd a neten, hanem fusd át inkább ezt a listát, és kerülj képe. Készülj az első tetkódra valós, hasznos infókkal felvértezve!

A Hold évezredek óta az emberiség egyik legfőbb misztikuma. A mai napig inspirál minket mind spirituálisan, mind művészileg. Már az éjszakai égbolton való puszta megjelenése is elég ahhoz, hogy megérintsen bennünket a világegyetem misztériuma. 

A Hold persze tökéletes inspirációt ad a tetoválásokhoz is, hiszen a különböző fázisainak és színárnyalatainak megvan a maguk jelentése. Ezúttal a félholdat nézzük meg tüzetesebben. Ha új tetováláson gondolkodsz, akkor jó helyen jársz, inspiráló tetoválási ötleteket adunk!

A tetoválás évszázadok óta a kommunikáció egyik csendes megtestesülése. Átlépi a nyelvi korlátokat, kifejezi a kulturális hovatartozást, emlékeket szimbolizál, esetleg hiedelmeket és ideológiákat fejez ki.

A tetoválás ugyanúgy önkifejezési forma, mint például a zene, az írás vagy a tánc. A belső énedet tükrözi. Azonban az a tény, hogy kitörölhetetlenül ott marad a testeden, még személyesebbé teszi a mivoltát.

Hogy ne csak a felszínt kapargassuk, ebben a cikkben részletesebben megvizsgáljuk, hogy szerintünk miért éppen a tetoválás az önkifejezés legtökéletesebb formája.

Mielőtt tetoválást készíttetsz, érdemes átgondolnod az alábbi szempontokat a tetoválásod helyével kapcsolatban.