INGYENES SZÁLLÍTÁS GLS-SEL 38.990 Ft FELETT! | VÁLOGASS TÖBB, MINT 800 FÉLE TERMÉK KÖZÜL!

Valentin napi páros tetoválás

Betti
2022.08.25 12:21
Aug 25
Valentin napi páros tetoválás

Te is gondolkodsz már azon, hogyan ünnepeld az év legromantikusabb napját, a Valentin napot a kedveseddel? Mindannyian szeretnénk valamilyen egyedi módon kifejezni az érzelmeinket a párunk felé. A közös tetoválás egyedülálló módja annak, hogy bemutassátok a világnak az összetartozásotokat.

Fejezd ki a partnered iránti szenvedélyed tetoválással!

A szerelem csodálatos dolog... bonyolult, zűrös, szenvedélyes, elsöprő, életigenlő, szívszorító... a vágy és az imádat szikrázóan romantikus álma. Ezt az érzést ünnepeljük világszerte február 14-én, Valentin napon.

A szíved a kedvesedért dobog? Lépj túl a vörös rózsák és a szív alakú bonbonok világán! Ha a nagy Ő a tetoválás szerelmese, tökéletes ajándék lesz számára Valentin napra a közös tetoválás. Soha nem volt még ilyen egyszerű boldoggá tenni egy tetoválásrajongót!


A tetoválás tartós ajándék

Az ideiglenes meglepetések világában igazi kuriózum, ha közösen varrattok tetkót. A tetoválás szépsége abban rejlik, hogy örökre veletek marad, és mindenki számára látható. Ráadásul a kedvesednek nagyon jól fog esni, hogy ilyen látványosan dicsekedtek a szerelmetekkel.

Növeli az összetartozás érzését

A szerelem az egyik legerősebb emberi érzelem, és az egyik legmerészebb cselekedet, amit megtehetünk, ha tetoválással hirdetjük az erejét! Akármikor ránézel a tetoválásodra, nagyot fog dobbanni a szíved, mert eszedbe juttatja a kedvesed. Ez nagyszerű érzés, amikor épp nagyon hiányzik.

Néhány páros tetoválás ötlet a szerelmesek napjára

  • olyan motívum, amely mindkettőtöket jellemez (utalhattok egy közös hobbira, kedvenc tárgyra, ételre, stb.),
  • klasszikus, minimalista szívek, amelyek egyszerű módon üzenik számodra, hogy szeretett vagy,
  • a megismerkedésetek, vagy az egybekelésetek dátuma,
  • egymással összetartozó motívumok (méhecske és virág, lepke és virág, hold és csillagok, stb.),
  • gyűrű motívum a gyűrűsujjra (ha Valentin napra tervezed, hogy megkéred a kiszemelted kezét, akár eljegyzési ajándék is lehet),
  • összeilleszkedő puzzle darabok,
  • Mr. és Mrs. felirat – csak néhány betű, mégis mekkora jelentőséggel bír, igaz?

A szerelem hatalmas dolog. Készíts egy közös tetoválást életed szerelmével! Fejezzétek ki kreatívan az egymás iránt érzett szerelmeteket tetováláson keresztül! Szuper, ha már van mintaötletetek, de a legjobb tetoválóművészeknek csodálatos koncepcióik vannak Valentin napra. 


Mutasd ki tintával a szerelmed!

Az alábbi termékcsomagjaink a szerelem jegyében születtek: 

https://inkness.eu/tetovalas-utoapolo-csomag

https://inkness.eu/tetovalas-utoapolo-csomag-ii

https://inkness.eu/tetovalas-gondos-apolas-csomag-i

https://inkness.eu/tetovalas-gondos-apolas-csomag-ii


Szerelemre és tetoválásra fel! Boldog Valentin napot kíván nektek az Inkness!

Inkness® FacebookInkness® Instagram



Betti

 

Megpróbáltuk összeszedni az utóápoláshoz tartozó tippeket és miérteket. Ez a cikk több tetováló művésszel egyeztetve született meg, de már az elején kihangsúlyoznám, hogy ez nem szentírás és igen vannak, akik másképpen csinálják vagy javasolják. Ha a tetoválód másképpen javasolja az utóápolást, mindenképpen egyeztess vele, mert a garanciát Ő vállalja.

 

Először is hadd gratuláljunk a döntésedhez! A sminktetoválás egy nagyszerű módja annak, hogy egy szebb arc nézzen rád vissza a tükörből, és te is magabiztosabb legyél. Ebben a bejegyzésben ütős tippeket kapsz ahhoz, hogy minden rendben legyen a sminktetkód körül.

Sosem volt még tetoválásom, így annyira izgultam előtte, amennyire csak lehetett. Az ismerőseim szerint túl is agyaltam kissé, de legyen: legalább elég felkészültnek éreztem magam erre a nagy lépésre. Nem csak a tetoválás mintáját választottam ki alaposan, de cikkek tömkelegét is elolvastam a neten. Így bukkantam rá az Inkness tetoválás utóápoló termékekre is.

Egy tetkó gyógyulásához nagyjából 2-3 hét szükséges. Ez idő alatt a bőr teljes gőzzel rajta van, hogy a folyamat mielőbb végbemenjen. Ránézésre egy tetoválás már akár 1-2 hét után is gyógyultnak tűnik, de a bőr összes rétegének ehhez még további néhány hétre szüksége van. Néhány esetben a teljes gyógyulási idő akár 4-6 hónapig is elhúzódhat. Mutatjuk, hogy milyen fázisokra számíthatsz!